Grillmåndag

Idag blev det en grillmåndag igen, super gott :)

Caroline, Sanna & Jag cyklade till Östervik förut och skulle ha plockat blommor. Istället blev det att kika & klappa djuren ;p sen cyklade vi hemåt, Sanna hem till sig. Caroline & jag åkte till Maxi och införskaffade oss grilkött och champinjoner, vidare hem till mej och tände grillen och gjorde iordning potatis, kött cahmpinjoner och grönsaker :D
Satte os ute på min altan och mådde gött i solen. Nu har hon precis cyklat hemmåt.. SÅ jag sitter och kikar på Norska hollywood fruar!

Har varit iväg och fiskat tidigare idag också, och ätit på orion med Sanna :) kyckligwok.

FASTINGEN

Nu har  jag laddat upp inför kvällen genom och tryckt i mig en fet kebabtallrik :D och den smakade för jädra gott!
MUMS, med mat i magen och snart hittat outfiten för kvällen ska jag träffa Sanna och vi ska sedan bege oss hem till Elin för att öppna de första...
Förut både regnade det och åskade... och nu tittar solen fram och det ser ut att vara riktigt skönt ute. Hoppas bara att det håller i sig...


Älskar dig Robin!



Sista maj helgen :D

Igår Var jag & Sanna i Karlstad på shoppingtur :D Hittade mig en t-shirt o örhängen och en skjorta. Skulle även ha köpt en par as snygga jeans men de får vänta lite =P

På kvällen köpte vi massa gott och gjorde iordning hemma hos Sanna, caroline & jag :D
Mums, satt ute till en början men det blåste ju storm .. Brr så vi traskade in.. satt och lyssnade på musik och hade trevligt ;P sen tog vi en runda på stan och sen gick vi hem ..

Sex and the city 2

Idag har det varit fullspäckat schema känns det som.. vilket har varit kul!

Robin väckte mig klockan 06.00 och ville ut och fiska. Vi drog ut och fiska en snabbis, runt 08.00 tiden. Sen skjutsade han hem mig ;> jag gick hem, och så somnade jag en dryg timma. Behövligt!
Sen sprang jag in i duschen,  och sen åt jag mat :) Åkte upp till sjukhuset vid klockan 13.00 sedan cyklade jag hem och blev ganska snabbt därpå upplockad av Sanna. Vi tog en tur till skärgården och åt en varsin glass :) testade den nya Magnum gold, och jag gillade den verkligen! MUMS!
Sen skjutsade hon mig hem till Madde, för idag fick jag gå med... Eftersom jag ska arbeta som personlig assistent i sommar :) ska verkligen bli jättespännande. Och jag var hur nervös som helst innan jag fick träffa henne, men allt gick hur bra som helst.
Sen direkt efter det fick jag skynda mej på, då var det bio dax med Caroline & Sanna :D Sex and the city 2. DEn var Bra . me like.

Och nu har jag äntligen fått pusta ut, la mig raklång direkt i sängen när jag kom hem, göttit! Nu så ska jag bara ta de lugnt hela kvällen ;P

Förresten, hade Bilbo i cykelkorgen idag :) och han verkade faktiskt gilla när vinden åkte i hans öron ;) hihihi

Kvällsfiske

Har just kommit in, tvättat bort sminket...

Har varit ute på fiske ikväll med min baby.
Började dock inte så bra, utan den vanliga vägen som vi brukar ta var helt blokerad utav en stor lastbil. Så vi fick ta värsta omvägen som i slutändan hade tagit 50 min av vår dyrbara tid.

Väl framme, så gick det bra segt innan det hände något. Kallt var det också. Efter någon timme fick iaf Robin napp (som vanligt) turunge ;) Iaf han ber mig hjälpa till att håva in fisken, efftersom det var en livlig liten rackare.. Men väl inne vid bryggkanten slet den sig :( :O  det var antaglige jag som håvade för dåligt. Såg riktigt besvikelsen i Robbans ögon när den simmade iväg.. Fick riktigt dåligt samvete där ändå :/ usch märkte även att han blev lite bitter Men han sa klart o tydligt att det inte var mitt fel.

Sen så efter ca 45 min så bad jag honom testa mitt spö, redan på andra kastet har ungen fått napp igen :O helt sinnessjukt vad grym han är på att  få fisk.. kung! I alla fall, även denna gång ber han mig att hjälpa till med håven.. Fattar dock inte varför ? eftersom jag pajade den förra :/ men han har väl förtroende för mig antar jag ;-) jag var skeptisk till en början om jag verkligen skulle hjälpa till. ;Men det gjorde jag i alla fall, som tut var fick jag in fisken i håven. (tack gode gud för det)
Så då vart han på litte bättre humör och fick äntligen se hans fina genuina leende igen :D

Det fick även mitt dåkiga samvete att må lute bättre ;P hih..
Men på hemvägen så sa han allt, "ja, men jag kunde ju haft två fiskar med mej hem"


Godmorgon =D

Igår kväll fick jag äntligen träffa Robin, som jag intehar träffat på hela helgen :( usch!

Så vi drog ut och fiskade, vilket resulterade i 0 fiskar för oss. Men det var iaf mysigt och trevligt tills det började regna.
Vi drog hem, bäddade ner och och kollade på OZ ;>
Vi ställde klockan å 06.00 för att bege oss ut att fiska igen.  Väl när klockan ringde, kännde jag verkligen inte för att gå upp och fiska, så jag frågade robin om vi verkligen skulle det, och jag fick som tur var ett NEJ tillbaka :D så vi somnade om, och vaknade runt 11.00 respetive 12.20 så nu har jag just skjutsat hem honom. Tryckt i mig frukost  ska städa lite och sen hoppa in i en dusch ;D

new nails

Gar varit och fixat naglarna imorse ;D blidde nöjd.. så nu är de fina igen! weii



Idag ska jag träffa tjej som jag förhoppningsvis ska sommarjobba med i sommar. SÅ det ska bli spännande.
Hoppas även på att få träffa Sanna idag, henne har jag inte sett på flera veckor. =D så hoppas att hon vaknar snart!

Nu ska jag fortsätta med Tacosen ;D

måndag

Gick upp tidigt idag, duschade och fixade mig drog ner till AF fixade min lapp som ska lämnas in för att få "lön" ;) hihi
Sen ringde jag till Emelie, och beslöt mig för att dra dit, vilket jag gjorde naturligtvis :>
Styrde bilen till Emelie, vi drog  och handlade massa gott, rog ut till skutberget och hade picknick as mysigt o gött vid vattnet var det (Y) tummen upp för det!

Sen  tog vi en sväng på bergvik också, för att kolla in Emelies blivande mobil en experia ;D nice nice!
Sen plockade vi upp Caroline på stationen, skjutsade hem Emelie och sen drog vi hem. Var hemma dryga en timme. Drog ut i skärgården med Bilbo och Caroline och promenerade :D riktig najs det också. Stackars bilbo har dock asfalt mellan tassarna o i pälen :( men de mesta är borta nu som tur är. lilla gubben...
Och nu sitter jag och kollar på Top Model och har just käkat och snackat lite med robban via sms ;)

Fick även nyss sms av sanna :D och hon har landat i sthlm :D weiii

Söndags kväll

Kom precis hem :) Har varit ute på promenad i skärgården med Caroline & Bilbo :)
Var riktigt gött, blev ju nästan varmt i tröjan.. Satte oss på en brygga efter vår promenad och badade fötterna, och det var faktiskt ganska kallt. Satt där en stund, sen åkte vi hem.

Tidigare idag var jag inne i Karlstad med Emelie satt och fikade :) och pratade en massa. Skönt att komma bort lite i från stan och träffa Emelie som alltid får en på bra humör =D thanks!

Nu ska jag få i mig lite mat är det tänkt, sen ska jag se wallander :)

Söndag

Har varit med Bilbo på promenad i skogen, höll ju för tusan på att blåsa bort. Ganska skönt ute ändå, hyffsat varmt, dock storm ute :/ inge vidare mysigt!

Igår kväll var et väldigt ensamt.. Jag satt hemam vid tvn, och kikade på 27 dresses. Den var rolig som tur var, så det gjorde min lördags kväll. Hade ju hoppas på att spendera lite tid med min pojkvän igår. men men fick lite sms av han på kvällen iaf. Vi hade ju trots allt 11 månader tillsammans igår... menmen, är väl inget att hänga läpp för..

Idag vet jag inte vad som står på schemat riktigt, just nu ska jag iaf fundera ut vad jag ska laga till middag :)




Vill ju ha sommar nu ju...


Fredag

Igår så åkte jag Caroline & Madde ner till maxi och inhandlade mat på maxi. Var ju tänkt att vi skulle grilla igår, men vädret var inge vidare mysigt så det fick bli inomhuset istället. Riktigt gott ändå ;)
Vi klockan 18.00 åkte jag till Caroline, inväntade Madde, sen började vi med maten. Sen kikade vi på idol, satt o snackade och senare kikade vi på Familjen är värst? :o
Sen runt halv elva - elva åkte vi några varv runt stan, sen begav vi oss till Karlstad. Hämtade Johan och jag och Caroline tog hans bil hem. Var hemma i stan runt ett. Bara direkt hem och sova. Gött dä!

Nu har jag precis vaknat ;D och ska ta tag i denna dag

Regn.

Har precis duschat, har krypit ner under täcket och ser några avsnitt av skärgårdsdoktorn!
Det ösregnar utanför fönstret :/ man kan ändå inte låta bli att tycka det är mysigt.

Skulle dock vara mycket mysigare att ha sin pojkvän i sängen brevid en skål med chips/godis en cola och se film. Uj uj vad mysigt ;PpPpPp

Men istället får jag ligga här ensamen, utan varken pojkvän, chips eller cola :(

Nej ska försöka byta om nu i alla fall..

Fredag

Godmorgon =) har precis skjutsat hem Robin, han skulle hjälpa sin far i stugan idag.

Så nu sitter jag här och kikar på tv och ska snart ta och laga lite frukost, sen hoppa in i en dusch. Ska försöka städa i mitt rum idag igen också, att det ska bli så jävla dammigt snabbt alltså, jag förstår inte :( gah!


FISKEDAG

Gick upp klockan 04.45 imorse begav mig ut plockade mask. Packade bilen. Hämtade Robin & drog och fiskade =)

Började i en sjö där det fanns gädda, abborre & mört :/ där Robin halade in 2 mörtar ;) jag hade också en på kroken men han slet sig. Åt mackor & drack kaffe/dricka och hade det gött i solen. 

Sen drog vi vidare och skulle ge oss på de riktigt stora fiskarna ;) Regnbågarna... Robin som allltid ska vara värst plockade upp en fin regnbåge, och strax därefter hör jag, ey ge mig hoven, amen skynda dig nu.... Jag sprang till bilen hämtade den... när jag kanske hade 3 meter kvar hade han halat in även den utan hov.
Sen tyckte han vi skulle bege oss hem.. men envis som jag är ville jag kasta lite till, vilket jag också gjorde.
Robin plockade ihop våra saker i bilen, då jag känner hur linan stramar åt, ville ju inte ta ut segern i förskott eftersom jag även brukar få bottennapp ganska ofta ;) haha
men i detta fall var det inte så.. så jag skrek ROBIN.... R O B I N och han ah, vad är det ... - jag har fisk, hjälp mej då  och han springer ner o hovar in den lilla rackaren, även detta en regnbåge =D sen for vi hem.
Lämnade en fisk hemma hos hans far sen skjutsade jag hem honom.
Sen lagade Pappa ihop min, rökt regnbåge :) mums..

Sen hämta jag upp Robin, vi käka lunch sen drog jag till madde vid 13.30  satt i skärgården o njöt innan åskan drog i gång.

NU har ja precisvaknat =D Robin sover än.. hihi


Min fisk


Robins fiskar

Kvälls promenad

Har just kommit in efter en skärgårdspromenad med Madde, Carro & lille Bilbo :D as gött väder! Love it!!

Har spenderat dagen ihop med Robin :) Vi har Kollat lite Oz, sen har vi varit ute med Bilbo och busat, lekt med grannkatten och ätit sushi ;D mysigt!
Har varit på en föreläsning angående bemötning idag inför sommarjobb (kanske) :) dock hade jag hört detta sedan tidigare av samma föreläsare. men men..

Nu blir det kolla efterlyst =)

Robin, du vet om att du är underbar va?
Du är det bästa som finns!

AF möte

har precis kommit hem ifrån möte.. efter det skulle hela gruppen kolla nån film.. ganska okej ändå.
Sen fick vi skriva saker som vi var bra på, vad vi ville börja och vad vi ville sluta med osv osv.. sen skulle vi stoppa det i ett kuvert och få det hemskickat om 3 månader.

Annars då? Ja, vädret är skönt ganska varmt ute, men vart tog solen ivägen? :O
Det som var strålande solsken imorse..

Skulle ju ha träffat Robbelibobban, men anigen så somna han ifrån mitt sms eller så dissar han mig ;) hihi


I am tired

Solen skiner

Godmorgon :) Idag ringde Robins klocka klockan 07.00 dock så vaknade inte jag av att den ringde. Han somnade också om tror jag.. Istället vaknade vi klockan 08.00 när hans far ringde och undrade var Robban höll hus :P Flög upp ur sängen och kastade på mig kläder & skjutsade hem Robin :)

Solen skiner och det var riktigt varmt ute ;D hur jäkla gött som helst! Gick barorta ute lite nyligen och det var inte ens kyligt på backen. Jeans shorts kanske? :P nja, det kanske är för tidigt.. hm.
Man blir ju så jävla glad av detta underbara väder, och tror ta mig fan jag älskar robin ännu mer ..

Idag ska jag på superkul möte på AF.. Yipppie! nooot. men men det måste göras ;p inget blir bättre av att jag klagar.


Have a nice day

Spring

Har varit ute med Caroline imorse och sprungit :)
redan 08.10 var vi ute i spåret. Riktigt jobbigt, men också väldigt härligt!

Nästa projekt är att plocka bort Bilbos allra första fästing för i år :( usch vidriga kryp

Spring

Har varit ute med Caroline imorse och sprungit :)
redan 08.10 var vi ute i spåret. Riktigt jobbigt, men också väldigt härligt!

Nästa projekt är att plocka bort Bilbos allra första fästing för i år :( usch vidriga kryp

Söndag

Caroline & jag tog en utgång igår, det blev mastis :) riktigt najs.. Sen hälsade jag på Elin efter mastis en sväng sen hem och sova.

Förbannat jävla äckligt trött. Kom hem vid tre i natt, somnade direkt. Sen ringde Robin vid fem och sa att han var utanför, så det var bara att springa ner ochöppna.
Somnade så fort jag lade huvudet på kudden. och vaknade idag när klockan var 11.30 :O ah, och jag är fortfarande lika trött :/ usch!

Nu ser jag ballar av stål och ska snart fixa något att äta sen ska jag däcka i sängen igen. MYS!


Söndag

Caroline & jag tog en utgång igår, det blev mastis :) riktigt najs.. Sen hälsade jag på Elin efter mastis en sväng sen hem och sova.

Förbannat jävla äckligt trött. Kom hem vid tre i natt, somnade direkt. Sen ringde Robin vid fem och sa att han var utanför, så det var bara att springa ner ochöppna.
Somnade så fort jag lade huvudet på kudden. och vaknade idag när klockan var 11.30 :O ah, och jag är fortfarande lika trött :/ usch!

Nu ser jag ballar av stål och ska snart fixa något att äta sen ska jag däcka i sängen igen. MYS!


Mot Avesta

Godmorgon :D klockan ringde 03.45 imorse/inatt.. Dax att kliva upp göra sig i ordning inför dagen som kommer spenderas i Avesta för gymnastiktävling och i mitt fall att döma.

Kommer bli en tuff dag, kommer väl sitta o sova i slutet på dagen. Men roligt ska det bli =D

Godmorgon!

Idag gick jag upp klockan 08.00, ställde klockan till och med. Vill egentligen bara krya ner under täcket igen och sova ett par timmar till. :O är en trött tjej idag.
Varför detta då?  Jo, för imorgon är det gymnastik tävling i Avesta.
Och vi ska fara dit klockan 05.00 YES, du läste rätt! För jävla tidigt för mitt egna bästa, därav den tidiga tiden idag. Allt för att jag ska vara trött ikväll ;P

Så imorgon ringer klockan 03.45 och  för att fixa iordning, äta frukost inför avesta.  Jag ska visserligen döma, men kommer vara som en stor jävla gröt i huvudet ändå. ujamejen :) men det ska bli riktigt roligt!

PUSS på ROBIN!

Boda borg

Idag har gympagänget spenderat förmiddagen på Boda borg :>
Vilket var himla lyckat och ett roligt sätt att avsluta denna termin på..
Fan vilken jävla energi de små har.. kände mig som värsta gamlingen ju. haha herregud, men roligt var det!
Mitt lag klarade 4 stämplar vilket jag tycker var kanon bra kämpat  :)

Efteråt åkte jag hem och la mig direkt, somnade kanske sisådär en timme eller något. Vilket var välbehövligt!
Sedan sprang jag in i duschen.
Träffade Sanna en sväng innan hon imorgon gör ett nytt försök att fara till lilla syrran i LA!
Hoppas verkligen att det går vägen för er nu!
Kommer sakna dig tok mycket sanna :(



Godmorgon

Trist väder! Gråmulet och vått på backen.

Inatt ramlade Älsklingen in klockan 4 på natten.. Han hade varit ute på galej. Tjatade en sväng om att gå ner till Öster & fredrik, men somnade ganska direkt, och ja, tur var väl det!
Jag var precis kanon trött när han kom hit. Hade ju för fasiken somnat om för andra gången ;) men vadå, alltid lika uppskattat när min kärlek kommer förbi <3

Hoppas att han inte misstycker nu när jag alldelses strax ska väcka honom, :O ska ju fara på gymnastik avslutning som vi ska ha nu ! haha tycker fan i mej synd om honom

Mitt i natten

sitter vaken, klar vaken igen...

Hade för en en halvtimme sedan slumrat in och stängt igen mina ögonlock.
drömde, men det var en suddig dröm..
Vaknades av att mobilen ringde i en väldigt enformig ton precis under huvudkudden.
Det vibbrerade det var omöjligt att inte vakna.

Tog upp mobilen och öppnade ena ögat och kikade på displayen.
Det stod Älsklingen <3 Svara, med inte en allt för pigg röst. Nästan lite rostig
"mmh, hallå" Hej gumman! jag kommer hem till dig snart"
"Vart är du då?"
I stenbacken, ringer dig snart igen. Pusspuss"

Och klick så lade jag på luren. Satte mig upp spolade tillbaka mitt avsitt av skärgårdsdoktorn..

Just nu sitter jag här, under täcket.. med mobilen i knät och datorn framför mig.. funderar på att sova, eller om jag ska ringa robin... Vet varken ut eller in.

Kurrar i magen gör det också. Jag funderar på att göra mig en thekaka med skinka på.. fast ne jag orkar inte
Ett glas juice skulle vara godare.. fast ne lika jobbigt det.

Godnatt!




Tankarna flyger omkring i huvudet när man sitter uppe om nätterna..
Vet inte om det är vettiga eller mer ovettiga tankar.. Men en sak vet jag säkert. Det är att jag vill att min älskling ska krypa ner undertäcket med mig....




Golf

Har precis kommit hem...
Imorse var jag & Robin ute med Bilbo & Freddy :D de fick springa lösa...  som de så mycket tycker om.. Freddy var dock mer intresserad av at bada i älven, men det var inte så populärt sen sist då han blev alldeles lerig. haha

Sen åkte vi en svänga förbi mc donalds och käkade lunch :)
sen kollade vi lite på miljonlotteriet och sedan drog vi till golfbanan. Även jag testade att slå idag, ingen naturbegåvning direkt.


Grillmåndag

Har precis förbrett inför grillning som sker inom en snar framtid =) Kurrar riktigt i magen på mig just nu.
Gjort marinad, och skalat och hackat potatis gjort sallad ;P så nu kan jag snart tända grillen.

Har varit och handlat med Elin & Sanna på coop, sen blev det en skärgårdstur också : ] och lite allmänt glid igenom vår fina stad..

Måndag :)

Helgen har precis passerat, fan vad fort helgen går..

I lördags var vi i Karlstad & firade Therese som fyller 23 år på Torsdag :) Grattis i förskott!
Vi började med att käka på kebab house för att senare bege oss hem till Therese. Vi satt och lyssna på musik & pratade skit som vi tjejer är expert på ;P drack ett par öl/cider.. Sen tog vi bussen ner till stan & nöjes.. Ganska lite folk? eller så var det mycket, beror på hur man ser det. Vi dansade och hade trevligt. Vid klockan halv två drog vi oss hemåt Kristinehamn igen. Somnade nästan direkt.. Var så inåt helvete trött. Sedan så väckte robin mig runt fyra och sa att han var på väg hem till mig. Så han ramlade väl in genom dörren vid klockan halv fem - fem. Sen så gick jag upp runt 07.00 och duschade och åt frukost.
Så igår var det barngympa vid klockan 10.00 - 13.000 När jag kom hem så väckte jag även Robin... Vi drog till donken köpte mat och sen bäddade vi ner oss framför OZ :D och myste!

Idag har jag inte gjort allt för mycket :) skjutsat hem Robban, skjutsat pappa till sjukhuet, ätit mat med Sanna på Thaien :) och nu väntar jag på att mikaela ska höra av sig :)
senare ska jag  träffa Robin <3





Ingen rubrik

en konstig känsla smyger sig på såhär på fredags kvällen...

ska väl snart träffa robin och äta sushi... ska i alla fall snart se lite talang :D

svag

Jag har gått och blivit svag för vitamin well :D favoriten hitills är focus!


Nydsuchad

Har ganska precis kommit ur en rykande het dusch :P var riktigt jävla härligt!

Blev en springtur imorse också, 3 km blev det idag & jag känner mig riktigt nöjd.
Nu sitter jag här och inväntar lite mat bacon & makaroner får det bli. För lat för att göra annat..

Ska ner på stan med Sanna & Elin en sväng senare iaf :) annars ska jag städa och plocka i mitt rum och vänta på att Robban ska höra av sig. Han sliter arslet av sig i stugan, sjösätter båten med sin far & farbror. Nice!


Fredag

Idag är det fredag ;D idag får vi se vad dagen bjuder på.... Kanske en spring tur? kanske köpa present?
Kvällen är iaf planerad med Robin och vi ska äta sushi :)

Igår spenderades förmiddagen ihop med min baby.. såg Oz och hade det gött med mat och mys.
Eftermiddagen/kvällen spenderades ihop hemma hos Elin brunbarn Gunnarsson, ihop med Sanna & Robin ;D Satt och fickade och pratade en massa. Vi fick även se massa bilder & höra massa av hennes underbara tripp till Thailand.
Fan vad jag vill åka dit nu, nu, NU! Vilket paradis!
Runt 23.00 körde Sanna hem mig och Robin, så vi gjorde iordning lite käk och såg ett avsnitt av OZ sen somnade han ganska snabbt, jag låg vaken ett tag och somnade strax därefter :)

Vaknade i natt runt 06.30 :/ gah! somnade om tack och lov.
Och nu precis har jag kört hem honom!

<3

Så obeskrivligt glad :D

Att jag har så fantastiska vänner som finns där och ställer upp i vått och tort! När det krisar märker man verkligen vilka som är ens vänner och inte är ens vänner, som man trodde var ens vänner.
Jag är lyckligt lottad som har kanske få men otroligt bra och fina vänner. Skulle alrig byta ut dem mot några andra.
<3


Sen är jag så himla lyckligt lottad som har en sådan fin kille vid min sida :D som också han ställer upp i vått och tort.
Som jag älskar så himla mycket, och skulle kunna göra allt för! :) Till en början trodde jag att det skulle vara för bra för att vara sant att du var en sådan fin kille, men ganska snart insåg jag att du var äkta. ÄLSKAR DIG ROBIN!

Har jag min Familj, mina vänner & min fina pojkvän Robin vid min sida spelar inget annat någon roll!!



Nu ska jag snart träffa Sanna & Elin :D

Lycka!

inatt vaknade jag av att Robin skickade sms och fråga om han fick komma hit och sova :) :)
SÅ strax efter två kom han hem till mig,  härligt känsla att få se honom igen. Krama & pussa på honom. Nästan så man var lite nervös ;P haha
Låg uppe ett tag bara pratade och hade det mysigt. Men vi var båda ganska trötta så vi somnade ganska snabbt där på.
Imorse vaknade vi runt klockan 9, kikade på ett avsnitt av OZ. Sen hade han varit gilligt och köpt med presenter. En väsa, skor & sedan två klockor :) aaw. Hur gulligt som helst. TACK älskling! Jätte fina saker alltihop!

Sedan visade han mig bilder och videoklipp ifrån resan :)  sjukt avundsjuk på att han har få vara borta och sett apor.
Han visade även kläder, klockor & skor som hade köpt.. snyggt alltihop som vanligt! Bra smak den där grabben.
LOVEE YOUUUU!!!

Nu ska jag fixa mig i ordning sen blir det kanske möta upp sanna & snart barngympa :P



Tar kvällen nu!

Usch och fy vad slö jag blev efter springturen :O

Har inte gjort något vettigt alls sedan dess, har bara duschat och kollat tv.
Nu har jag precis plattat håret. Kikar även lite på Patrik 1,5 och ska försöka sova... Desto förtare jag somnar desto förtare blir det ny dag... och det i sin tur betyder att jag får träffa Robin :D:D:D

Nu kommer jag inte kunna somna för det :(

Stolt!

Är jävligt stolt över mej själv & caroline nu :D Har varit ute och sprungit... Vi pratade fram och tillbaka men det slutade med att bi sprang 6 km.. 6 kilometer för att vara jessica bergqvist är inte fy skam. :D :D
Har varit as duktigt o  ätit makrill macka  nu oc bara druckit  vatten... Undra hur länge det håller?

Pizza ikväll kanske?  :D hahah MUMS!

Tråkväder

grått, molning & blåser gör det ute :( uschamejen!

Har precis kommit hem ifrån karlstad :D har träffat Emelie, som jag förövrigt inte har träffat på as länge! SÅ det var grymt roligt (: vi får försöka ses lite oftare nu... när du äntligen är hemma!
Vi åt mat på waynes, mums pasta/kyckling salladen är ju bara så god där. mums!
Sedan gick vi på stan och kikade på en ny mobil till Emelie. Sen skulle vi egentligen med hennes bror och fixa en ny lampa, men mina parkerings pengar gick  ut, och jag är så jävla trött så jag åkte hem istället.


snart snart snart kommer ROBIN :) WEIII!

Tisdag tisdag

Inatt kommer äntligen min älskling hem :D wei!! Har gått relativt snabbt ändå faktiskt. Härligt! <3

Precis vaknat :) härligt att stiga upp så här tidigt på ett sätt ändå. Tänkte taq och göra mig frukost och göra mig i ordning. Nagelfix står först på schemat idag.
Sen ska jag träffa Emelie :) som äntligen har kommit hem till Sverige igen efter en tid i Florida. Vilket svin :P haha

I eftermiddag ska jag även ut och springa med Caroline är det planerat :)
nice det!



Avundsjuk!!!



Avundsjuk.... Titta dessa apsöta söta aporna har Robin träffat idag!!!


Jädrar så gulliga varelser.

Tröttis

Har precis kommit hem :)
Imorse mötte jag Caroline vid klockabn 10.00 för att cykla och uträtta ärenden på stan.. Var hemma runt klockan 11 igen tror jag, då lagade jag mat och tog igen mej en sväng.
Sen träffade jag Mikaela, det var riktigt länge sedan jag gjorde något med henne, eftersom hon har varit bortrest hela vintern. :) så det var mycket trevligt!
Vi fikade/åt på Orion, var med Bilbo till vetrinären så att han fick vaccination mot kennel hosta. Han var super duktig pep ingenting :D så det var tur!
Sen åkte vi en bil tur och togen glass i skärgården.

Och nu har jag precis kommit hem och ska fixa med en del papper och försöka plugga okså :/



Måndag 3 maj

Godmorgon ;D vaknade klockan 08.00 idag, och steg upp. Solen skiner och fåglarna kvittar. UNDERBART!
Sommaren smyger sig på.

Idag har jag lite papper att fixa med & sen ska jag med Bilbo till vetrinären :) han ska få 2års sprutan idag nämligen :/ stackars Bilbo.. Tänk att han redan är två år gammal.. oj oj fast fortfarande så liten.

Ska träffa Mikaela idag också var det planerat, så ska väl skicka ett sms och se om hon är vaken.


Inte länge kvar

Till min snygging kommer hem :D han åker hem på tisdags natt.. wei
Som jag längtar efter att få träffa honom. ÅÅÅH!

Men jag hoppas att han har det underbart där ner, vilket jag vet att han har. Och hoppas han njuter av de dagar som är kvar.


Valborgs helgen

I fredags åt jag, Madde, Sanna, Caroline & Therse mat hemma hos Madde :) Vilket var riktigt gott och väldigt trevligt.
Kikade lite på talang, och sedan fortsatte vi dricka lite :) och lyssnade på musik och snackade en massa som vi tjejer är bra på.
Sen senare mot kvällen drog vi oss ner mot stan och det blev en snabbis inne på mastis.
Men kände ganska snabbt att jag ville hem och sova.
Så ringde pappa, som så snällt kom och hämtade mig ;>

I lördags mådde jag hyffsat ändå, jag som skulle ta de lungt ;O
Hur som helst, degade mest hela dagen i sängen och var allmänt seg. Sen blev det en tripp till Säfsen för att träffa Sannas gamla arbetskolegor. :) Så vi kom väl dit runt klockan 21.00 någon gång.
Denna kväll beslöt ag mig iaf för att vara nykter. Lysnades på en hel del musik ;> pratades.
Blev kvar där till klockan 06.20 imorse och till slut kom vi fram till att vi skulle dra oss hemmåt. Hade inte fått en blund på hela natten, så då körde vi hemmåt och tog frukost på donken i stan. MUMS!

Sen när jag väl var hemma, var jag ganska pigg, men slutade med att jag somnade en stund, och vaknade klockan 10.20. SÅ just nu är jag helt jävla slut.
Vaknade iaf, och cyklade till Sanna med Caroline, vo var ute och tog en promenad till Coop och köpte dricka o glss/choklad :D satte oss ute och njöt av det fina vädret. Sen styrde vi cyklarna hem för käk. Nu har jag just duschat, städat, bäddat rent och ätit mat :D nu ska jag fan ta igen mej... eller nej jag ska plugga.




KOM HEM

Kom hem nu ROBIN!!!!! NU saknar jag dig bra mycket ♥

RSS 2.0