31 december 2010

Nu är det slutet på 2010, sista dagen för detta år..

Imorgon vid den här tiden tar ett nytt år liv, ska bli skönt! Året kommer först och främst bestå utav min födelsedag som infaller endast 3 dagar efter nyårsafton.  Då fyller jag 22 år, börjar sakta men säkert röra mig mot 30 år, nej fy fan! det är många år dit 8 år :d

Hade tänkt och lägga mig tidigt idag, men det visade sig att det inte gick och sova förut när jag försökte.. Så jag sitter uppe en stund till, ska snart dra på någon film och sen försöka sova.


Gonatt!


30 decemeber 2010

Näst sista dagen på det här året.. Fasiken var 2010 har gått fort.

Har jobbat idag, så har ganska nyss kommit hem (: ska snart ta mig lite kvällsmat. Sen ska jag betala räkningar. Sen ikväll så är det Victoria Secret fashion show, så det blir att kika på massa snygga modeller och underkläder ;d


Adriana Lima





This life don't last forever, So tell me what we're waiting for..

Godkväll!
Sitter och kollar in nya programmet i svt1 Minuten... ska se om det är något att ha.

Vad har hänt idag då? Inte så värst mycket, ätit mat, ätit godis, gosat med Bilbo och sett på tv typ (:
Ska snart gå ner och fixa mat...igen. Sen ska jag invänta den fördömde som börjar klockan 21.00 på svt1.

Fick förresten massvis av fina julklappar, massa pengar, tofflor, ny plånbok, presentkort på make up store, pryndadsaker, flytta hemifrån grejer, så jag är super nöjd.

Nu ska jag kika vidare på minuten....


Old pic....




Juldagen 2010

God fortsättning på julen (:



Såhär stilig var Bilbo igår!



All I want for christmas is ...

Tidsinställt inlägg....

Nu är dagen här som vi alla har väntat på, julafton.
Massvis med snö, god mat, familjen och släkten kommer. I år kommer vi att fira jul hemma istället för på Hammrö.

G0D JUL!




/♥ j


4.e December 2010

Godmorgon! -14 grader.. burr

Ligger och tittar på nyhetsmorgon. Ska snart gå upp och få i mig lite frukost, sen ska jag fixa lite här hemma inför ikväll då kommer et brudaar hit på lite mat (tacos) och andra trevligheter :) yeeey!

Ska åka och hämta ut ett paket också ifrån NLY :D Sen ska jag köra mamma & pappa till flygplatsen. Sen åka och handla mat och sen hem ut med Bilbo och fixa mig...


SEBBE

Har precis ätit mat, så nu är jag mätt och belåten.

SItter och kollar på postkodsmiljonären. Vid klockan 20.00 ska jag kika på Idol, sedan så ska jag nog se filmen sebbe om jag inte somnar.
Är jävligt slö idag, kan ju bero på att jag steg upp kvart i sex imorse..men inte ska man hänga läpp för det, det är ju HELG :D:D:D


tröööött

Imorse styrdes bilen till Karlstad, shit vad jag var trött :) Lämnade in mitt PM.. och sen for jag till Ikea och gick och tittade, vad mysigt med så mycket julsaker överallt, fyndade lite också, kunde ju inte låta bli. Sen råkadejag ta svängen förbi bergvik också :$ och så tog jag en tur på systemet.

Nu ligger jag helt utslagen på sängen och tittar på barnkanalen ;)

Ska snart fixa mat och pappa och mig.


3.e December 2010

Godmorgon!
Klev upp för en kvart sedan, och jag är inte ett dugg piggare nu än då jag precis klev upp.  Är inte direkt pigg på att bege mig ut i en iskall bil :( br, ska nog sätta i värmen i bilen så det hinner bli lite beghagligare att köra.

Ska snart försöka mig upp och få på mig lite kläder, sen måste jag äta frukost och packa väskan. Sen styr jag bilen mot Karlstad!  Gääsp, fan vad jag är trött. Kumde ju inte sova i natt heller, utan låg bara vred och vände på mig. Typiskt när man vet att man ska upp tidigt!

Ikväll kommer jag nog vara slö, om jag inte tar en powernap efter skolan, känns som det kommer behövas.. Ikväll har jag inga planer, funderar bara på att vara hemma, med en godis eller chips påse och kolla Idol. Ska äta något riktigt gott med mamma & pappa också för imorgon åker de till Spanien. Vissa har det fint ;) Faktiskt jag som skämmer bort dem för en gångs skull..
SÅ nu ska jag och Bilbo ha det extra mysigt och rå om varandra. Neej, klockan springer iväg här har jag inte tid att ligga och mysa under täcket även om jag vill.

Ha en fin fredag!


GONATT

Nu ger jag upp allt plugg, och ska snart gå och lägga mig.. Klockan ringer 05.45 imorgon yeey!
Tar kanske bilen till skolan om inte mamma eller pappa ska ha den. DÅ kan man åka lite senare i alla fall, och ännu bättre är att jag kommer hem ännu snabbare :D

Om det känns bra och jag inte är allt för trött så kanske jag tar mig en sväng på ike och bergvik på hemvägen imorgon. För att tröstshoppa. HAHA nee men kanske kan kika julklappar. Återstår att se imorgon.

Sov gott!


Bryter snart ihop

GAAAAAAAAAAH! Snart skiter jag i allt jävla plugg, jag blir fan tokig på alla sakersom ska göras hit och dit.Allting som ska vara inlämnat och färdigt innan jul. Alla läxor tar död på mig snart!
Imorgon är det i alla fall fredag och jag kommer njuta när jag åker hem ifrån universitetet och jag ska koppla bort skolan i alla fall tills på söndag. Lite ledigt måste man ju få ha eller hur? :)


Nu ska jag återgå till detta förbannade plugg..... mau8hiu3+o09098!!



2.e December 2010

Godmorgon! Idag vaknade jag runt klockan 07.00 kollade på klockan och somnade om. Klockan 09 vaknade jag av att telefonen ringde, sen bestämde jag mig för att kliva upp :) Jag har ätit frukost, fixat mig i ordning och nyss varit ute på en mycket kall promenad med Bilbo =)
Snart ska jag sticka till skolan, sen blir det hem och plugga för hela slanen..
Imorgon fredag  sen är det helt :D:D:D:D lovely!!!



Bilbo myser med nallen



Såhär brukar Bilbo ligga och mysa på kvällarna med nallen.. hans favorit!


Fått städat

När jag kom hem efter spinningen och hade duschat och fått i mig mat, så tänkte jag ta tag i att städa min garderob, som ser/såg ut som ett bombnedslag.. Men så hade mina underbara föräldrar städat både där och i min soffa :) Vilken LYX! TACK o bock!

Nu ligger jag nerbäddad och kollar på bonde söker fru.. ska ta en tidig kväll. Imorgon ska jag ställa klockan på halv åtta, för att plugga!!! Plugga Plugga!!


Tränat Spinnig HAHA

Skulle ner och träna spinning med Caroline vid klockan 17.00 problem var baratt när jag kom ner och skulle byta om till mina skor, så upptäcker jag då att jag bara har 1 enda sko med mig... HAHAHA... Fan vilket oflyt! Det gjorde min dag :)


Nu ska jag få i mig maaaaaat...



Mannen under trappan

Idag har jag spenderat min dag med massor av plugg, promenad med Bilbo :) Och det var ur skönt som helst ute!
Sen har jag ätit god thaimat med pappa.. Sen såg vi en film som heter mannen under trappan... eller nja det var en serie i fyra delar. Hyffsad faktiskt!

Nu ska jag snart byta om och hoppas Caroline vill träna lite på cykeln med mig =D
Sen ska jag spendera min kväll med plugg.. Jippie!


1.e December 2010

Godmorgon!
Hade lite svårt att sova länge.

Nu börjar den verkliga julmånaden, december :) Och jag kan inte tycka annat än att det är super mysigt! Snart kommer de vara massa godsaker hemma som man bara inte kan sluta äta. MUMS!

Minns när man var ynge vad man längtade till december månad, och julkalendern... Nu är det mer stämningen man är ute efter och jag efter all mat ;) De är något visst med jul.

Neej, ska försöka sova i någon timme till, sen ska jag upp och plugga.




RSS 2.0