Hemma ÄNTLIGEN!

Kom hem med 23.00 bussen, eftersom jag och Caroline missbedömde... Vi trodde det skulle gå en buss klockan 21.15 men det gjorde det ju självklart inte, utan det går bara jämna tider!!

Åkte in till Karlstad nu ikväll, och träffade Caroline, Anna, Linnea, & Linda :) Vi var på Tjejkvällen som hade arrangerats i Karlstad, en massa bra erbjudanen och massa annat skoj. Hittade mig ett par skor.. :D Fick mig en goodiebag också, med massa skojigt i.

Kikade ävem på lite smink på Make up store så imorgon ska jag nog inhandla en eller två nya ögonskuggor ;) blir niiice det!

Har precis skrivit ut en massa papper inför imorgon. Klockan ringer 05.10 imorgon, ska med sju bussen!!! SÅ, ja Jag ska och borde sova precis just nu!!

SÅ Gonatt! PUSS





Jag sa aldrig att det skulle vara lätt, bara att det var värt det

Grupparbete

Sitter hemma hos David med, Emmelie & Alexander inväntar Christoffer nu sen ska vi sätta igång med våran Powerpoint. Yes! Kommer kännas skönt imorgon när redovisningen är gjord! 

Ah, nu ska jag återgå till mina vänner =D
Ska åka med bussjäveln klockan 07.00 imorgon fick jag reda på också Blir väckning klockan 05.00 det!


30 September 2010

Godmorgon! vaknade med halsont idag, känns ju sådär :/  Hoppas bara att det går över!

Ställde klockan på 07.15 idag, för att vakna till i tid, och ska nu snart sätta igång med lite plugg. Fast just nu sitter jag och kollar på Vakna med the voice, fastnade visst framför det.. men nu ska jag faktiskt ta fram böckerna och sätta igång.


Ingenting är verkligt, allting är möjligt


Så sant som det var sagt!


Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner under täcket, eller nej det ska jag ju inte ligger ju redan under täcket ;) ska slå på en film eller nån serie på datorn och sen ska jag sova, har ställt klockan på 17.15 imorgon för att plugga.. Är så jävla duktig känner jag!
Imorgon blir det även en timme i skolan, sen träffa studiegruppen en snabbis!
Sen annat skojs!








Tänker på dig, non stop! ♥

Kallt

Har precis kommit hem ifrån David. Vi har pluggat lite inför redovisningen som är på Fredag, problemet var bara att vi var hälften av gruppen där, så allt som ska fixas kunde inte fixas därför måste vi träffas imorgon också. Hoppas att vi hinner klart med allting då, ska nog bli bra..

Så vi kikade lite Idol nu innan han skulle se fotboll, så nu är jag hemma igen.. Ser idol, och ska plugga lite innan Kungarna av Tylösand börjar.


Mina nyinköpa jeans ifrån Levi's....



Hemma igen

Imorse stack jag, Bilbo & paps ut i skogen, plockade ca 4 kg svamp. Stack hem, skyndade mig duschade, lagade mat och sen till skolan :) Som tur var så kollade vi bara på film idag, de var riktigt gött.

Nu ska jag vila lite, sen plugg hemma hos Davve..


29 September 2010

Godmorgon :D har blivit väck för drygt en halvtimme sedan av Bilbo, han krafsade med sina små tassar i ansiktet för att se om jag var vaken.. Sen kröp han undet täcket o la sig. Mys!

Usch, de är is ute på bilrutan, det får mig bara att vilja ligga kvar här.. Vilket jag kan göra åtminstonde till klockan 12.00 börjar inte förrens 13.00 idag =D

Men ska försöka ta tag i denna dag, ska börja med lite frulle..

Fil med bananer!


IS ?!?!?

Ja, det är is på bilen :S i Slutet av september, vad blir det?


Inställt

På grund av sjukom så blev det inställt idag, våran pluggdag. Det gör mig inte sådär jätte mycket, nu fick jag ju komma hem och äta mat se tv :D men jag känner mig lite stressad inför fredagen! Allting ordnar sig!

Nu sitter jag och kikar på halv åtta hos mig, sen blir det idol & sen säkert något mera om det finns nått bra. Ska äta också, blir fläskfile :D:D MMM... MUMS!

Imorgon är det skola igen, fast bara en lektion. GÖTTIT!



Barngympa

Sitter och pluggar för fullt på två uppsattser som jag vill bli färdig med så snabbt som möjligt.

Hade bara en lektion nu på eftermiddagen vilket vart skönt! :) Lämnade in min uppsats som jag blev klar med förra veckan, så nu är jag lektionsfri från den lektionen i två veckor. GÖTT! Man får belöning för allt slit man gör.

Nu har jag precis sett klart på Bombay dreams, det sätter igång tankarna på det ena och det andra vill jag lova.

Nu ska jag plugga vidare sen är det barngympa om en halvtimme, sen skynda sig hem och sen ska jag till David med studiegruppen och plugga inför redovisningen på fredag!


Lunch

Hemma på lunch nu igen, lagar iordning fyllda paprikor med käöttfärs/ris blandning som jag hittade på ett recept här om dagen jag hoppas verkligen att det blir lika gott som det såg ut på bilden ;) Jag är nämligen vrååålhungrig!

Haft en lektion nu återstår antingen 1 eller 2 beroende på om min lärare är sjuk eller inte.. Återstår att se..

I efter middag/kväll så ska jag på barngympa i alla fall.. Ska bli nice!

Annars då, jo det är ganska skönt ute nu när solen har kommit fram men imorse var de ingen vidare värme :( buhu.


28 September 2010

Segt att komma upp, ser ut att vara minusgrader ute vilket det antagligen inte är men kanske 5-8 + grader.. Brr Jag vill inte till skolan idag kan jag ju meddela! Fy, det kan kvitta! Åå, va jobbigt!

Sitter i alla fall och väntar på att klockan ska bli tio kvart över åtta så att jag kan bege mig till skolan. sticker ner och tar lite fil nu i alla fall ;)


Nice to see your face again!!

Kom nyss hem :) Har varit på promenad med Caroline, skärgådssväng och handling på coop han vi med också..
Fick även se Carolines nya lägenhet, så jäkla fin var den, blev riktigt avis!! :D:D:D

Tidigare idag, så har jag pluggat varit ute och plockat kantareller, fasiken vilken skogsmulle jag blivit då! haha

Nu har jag satt mig i sängen med min chips påse, sourcream & onion... favorit det!
Och choklad, kekchoklad :D
Ska se halv åtta hos mig, Idol och svenska new york fruar och lite sällskap
Imorgo  är det plugg plugg + barngympa..




BECK

Brr, vad kallt det är ute.. USCH! Undra hur kallt det kommer vara i vinter om jag tycker att det är kallt nu..? :S
Kom precis hem ifrån skolan, nu ska jag se lite beck har jag tänkt mig, sen blir det skola igen.. jävla rännande.


27 September 2010

Godmorgon!

Nu är det måndag igen, fan helgen bara har sprungit förbi som vanligt ;/ sjukt!
Är aptrött nu, men hoppas det ger med sig snart.. Skulle bara vilja ligga kvar här, som vanligt på måndags morgon. Men det får jag inte ... Nu ska jag stiga upp och äta frukost..

PÖÖSS


Glöggen heter blossa

Mer julkänsla på gång...

Åh, såg på internet att de har lanserat den nya "årets glögg" ifrån blossa, i år blir det med smak av saffran.
Alltid roligt att testa, men föredrar vanlig hederlig glögg med russin & mandlar..





Hemma

Kom precis hem nu :) direkt efter barngympan så var jag ute och gick... Och nu började de bli riktigt kallt alltså :S brr..



Nu ska jag sätta mig framför tvn.. ska bli skönt!


Eldsdansen



Ikväll är det Irene Huss - Eldsdansen :D då har ja något att bänka mig framför ikväll.. Ska även se på ensam mamma söker..
Har precis slängt i mig lite tacos, fin fin frukost det! Nu så ska jag bara sitta och vänta på att klockan ska bli halv tolv så att jag kan springa iväg till djurgådsskolan och ha barngympa! Hoppas på att Sofie har gjort mera på sin dans, så att jag får se mera idag :)


Snö


www.aftonbladet.se


Titta! i vemdalen har det kommit massvis med snö :D åååh så mysigt! Jag vill också ha snö, istället för detta regn rusk.


26 September 2010

Godmorgon!
Somnade hyfsat tidigt igår vilket var jävligt skönt! Är ganska trött nu ändå, kan bero på att jag är nyvaken. Ska hoppa in i duschen fixa något att äta sen blir det barngympa typ halva dagen :)




Mys

Har precis kikat på dansfeber :) nu ska jag mysa ner mig i sängen med godis och en film :) har till och med tänka ljus det är riktigt mysigt! :D
Kommer bli en tidigt kväll ikväll, är så jäkla trött. Och imorgon är det gympadax igen 3 h :D

ps, Caroline bli frisk nu!!





Tröttare än tröttast

Idag är jag helt slut, vet inte vad det kan bero på men trött är jag!
Ska snart få mig lite kvällsmat, sen så ska jag frossa i mitt godis, mina bullar och CLEMENTINER =DD mums, vad gott! Det är ju ännu ett plus att det blir höst/vinter :D
kanske åker alternativt går ner till matbutiken och hyr mig en film senare, vore kanske något det.


Bullfika

Har precis bakat en sändning med bullar, det blev vanilj bullar och kanelbullar =D så nu ska jag sätta mig och fika med massa goda nybakta bullar!




The Event

Imorgon, söndag så börjat The event på svt :D Det ska jag bänka mig framför





25 September 2010

Godmorgon =) Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon för att vara mig. Vaknade först 05.30 men somnade om till 09.40. Började dagen med att hjälpa pappa att plocka trattkantareller, och nu har jag gått upp i mitt rum igen och placerat mig i sängen. Kikar på x-games, det gillar jag.. Vilken hemskt tråkig, trist, regning och mulen dag det är idag :( fats lite mycket är det allt, eller ne. Fy! Nu ska jag snart bege mig till affären och handla lite mat, så att jag kan laga mat sen =) börjar bli riktigt hungrig nu.. Tack Linda & Liselott för gårdagen! =)

Karlstad 10.00-00.00

Idag har det varit skola klockan 09.00 blev jag upphämtad av Emmelie & David för att sedan köra bilen till Karlstad. Var i skolan 10- ca 13.30 och sen åkte vi hem till Kristinehamn igen, var meningen att jag skulle gå på stan med Linda ( Min kusin ) och gå i affärer men hennes grupp var inte klar så valde att åka hem istället. Sen när jag kom hem och precis hade varit med Bilbo så ringer Emmelie och frågar om ja ville åke med Johanna, henne, och Jenny in till Karlstad vilket jag gjorde :)
Vi gick på stan och shoppade en hel del, mötte även upp Linda för att ses en svänga. Sen när vi hade gått på stan ca 2,5 h så ringde Lindas mamma och fråga om vi ville komma och fika, vilket man inte tackar nej till Prinsses tårta liksom? MUMS! Det smakade bättre än vad jag föreställde mig ;)

Sen missade jag bussen som jag skulle ta klockan 19.15 så det blev att  stannade kvar och blev bjuden på mat mongolisk mat åkte vi & köpte, blev några glas vin, sen kom även mamma pappa & Bilbo in till Karlstad och gjorde oss sällskap. Vilket resulterade i att vi blev kvar där lite längre än väntat :D men det tyckte jag bara var roligt, riktigt jävla trevligt!

Fick med mig ett par curve id jeans från levis eller vad de nu hette :P satt som ett smäck! En tröja, vantar, en ny mascara =D så det var inga fel..

Kanon bra dag, oväntad men ändå så himla lyckad!


HELG =D

Skönt, nu är det helg!

Hade en ovärd dag i skolan... Först hade vi genomgång på lite informationssökning vilket vi hade för 2 veckor sedan också, dvs idag var det bara repetera repetera ... uttråkan var jag kan jag lova..
Sen skulle vi skriva en berättelse om hur vi går till väga när vi söker information till en uppsatts, hemtenta eller vad som helst.. Det gjorde vi snabbt i alla fall, och det var meningen att jag skulle vara kvar i Karlstad idag med min kusin :) men åkte med Emmelie hem i alla fall .. SÅ nu har jag kommit in efter en promenad med Bilbo =D nu ska jag bara ta det lite lugnt så kanske det blir Karlstad senare eller Örebro, annars får det blir imorgon.

Åt förresten mat eller ah, det fick bli en smörgås.. För alla ville äta mat där jag avskyr maten, har inte varit nöjd med maten där de två gånger jag ätit där. Nåväl, jag tog en os/skink baguett och när jag precis skulle ta första bettet så ligger det ett blondt hårstå i smörgåsen :S då tappade jag aptiten.. Fick mig i ala fall en ny smörgås..


24 September 2010

Godmorgon! Har sovit riktigt oroligt i natt, haft grymt jobbiga drömmar och känner mig inte ett dugg utvilad :( men det ska nog bli bra än då. Nu ska jag stiga upp, platta håret och sen försöka ta mig lite frukost, sen så ska jag försöka hinna ner till matbutiken och se om ja hinner sticka in och köpa mig en chokladkaka innan Emmelie hämtar mig :P har varit sugen på det sedan igår..

Ha en fin fin dag!


G'night

Nu ska jag faktiskt ta kvällen, har kikat lite på Austin Power men måste säga att jag gillar inte filmen nå värst faktiskt. Gillade den när jag var mindre vet jag, men nu orkar jag inte ge den en chans.
Så nu ska jag faktiskt ta och se nån film som jag har på datorn och sen sova.

Imorgon får jag skjuts med Emmelie till universitetet hur lyx är inte det? :DD dessutom har jag sovmorgon, börjar inte förrens klockan 10.00 imorgon!
Kan bli en sväng på stan imorgon i Karlstad också om jag inte vill hem på en gång, vill köpa kläder... Massa massa nytt vill jag ha.

Idag beställde jag en pallet med 80 ögonskuggor :D så jag hoppas att de kommer till användning! Blir spännande!
Har även beställt lite mera saker (A)

Nee, nu ska jag sova, natti!


Idol



Har varit och tränat step idag, har nyss duschat och nu ska jag fortsätta se idol!


fuck you, fuck you very very much

Sitter här och pysslar med mitt PM och söker även lite fakta om feministiskt insiativ och Moa Martinsson. Detta ska vi anväda imorgon till vårat grupparbete.. Hoppas verkligen får tid att arbeta med detta imorgon..

Imorgon i skolan så ska vi till biblioteket på besök och lära oss informationssökning, och efter det ska vi skriva en berättelse om hur vi gick tillväga :/ usch vad är det för skit? bättre att ta den tiden till grupparbetet enligt mig.
Aja, blir nog bra.. känner mig nöjd med mitt pm1 nu i alla fall.

nu ska jag leta vidare efter fakta..tjo


Siri



Fick träffa urgulliga Siri igår (Emmelies hund) En blandning av Chihuahua, papillon & pudel om jag minns rätt.


23 September 2010

Kom hem ifrån skolan ganska nyss.
Yippe, klarade provet =D WIHO!



NU har jag ätit sushi med
pappa och nu ska jag sätta igång och finslipa mitt PM inför morgondagen.. herregud hoppas att det blir bra ändå..





Godmiddag

Idag tog jag mig lite sovmorgon, klockan 09.30 steg jag upp :) 
Nu har jag precis betalat min halebop räkning.. Skönt att ha det fixat! Det betyder att jag kan spendera resten av mina pengar på i stort sett vad jag vill, plus att det rullar in mera på måndag (A) hihi

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hämta min mat, ska äta sushi idag =D det var inte igår, och det ska bli så jävla gott!
Sen blir det skolan i 1 h.. får reda på hur provet gick idag också hoppas jag!



Hemma igen :)

Nu har jag krupit ner i sängen, riktigt skönt! Det var ganska kallt ute alltså :/ fy!

Har ju som sagt träffat mib studiegrupp och pluggat inför redovisningen nästa fredag. Nu har det väll äntligen börjat lossna sakta men säkert, så det känns bra. Ska bara se till att få det rätt fformulerat på papper nu också, så vi kan göra en snygg power point. Kommer nog bli bra, sitter och letar lite fakta om klassresenärer nu.. och det går framåt. Men tänkte faktiskt lägga mig nu och kika på Kungar av Tylösand...

Förbaskat att min hals har börjat få lite ont igen :( bah, men hoppas att det gått över tills imorgon.

GONATT!


Var finns faktan?

Sitter hemma hos David med Emmelie, Sabrije oc Christoffer. Just nu har jag parkerat mig på golvet med min dator i knät, bervid mig sitter Emmelie och Siri :D
Vid bodret sitter Sabrije, Christoffer & David.  Vi har lite svårt att hitta fakta om vårat grupparbete. Kvinnliga klassresenärer genom tiderna, det är inte det lättaste kan jag ju säga :S
Vi har iaf Moa Martinsson som grund, och det är en bra början.. Vi ska bara kunna formulera oss rätt..

Vad vet du om Mette-Marit? - jo, jag vet att hon är född.

HAHA skön kommentar! Börjar bli lite övertrött. Nu ska jag återgå till arbetet.. later..


Promenad

Nu ska jag packa iordning väskan så att jag slipper göra det efter promenaden :) Ska möte upp Caroline. Ska ta med oss Bilbo på promenaden, det kommer han att gilla!

Ikväll ska jag se Kungar av Tylösand också!


Nails




Körde på svart med glitter. För att bryta lite mönster, dock så gillar jag vanlig fransk manikyr allra bäst.
Det är snyggast!




KLAR!

Fick reda av min lärare igår att vi skulle antingen göra ett grupparbete eller ett enskilt arbete. Och att det skulle vara klart 11 oktober.
Satte mig ner redan nu idag, då våran lektion var intälld. Tänkte att jag kunde göra lite nytta ;) och började med min uppsats, och nu har jag skrivit klart den, den blev 7 sidor lång, och jag känner mig riktigt nöjd.
Nu kan jag bara finslipa den och ta de lugnt eftersom den ska vara inne om några veckor. =D fy fan va skönt!

Nu ska jag kika igenom mitt PM och sen så ska jag ta mig lite käk, är redan hingrig igen åt mat förut torsk i dillsås och potatismos. Men nu ska jag koka mig pasta, bara pasta med en massa ketchup  =D

Blir ingen spinning idag heller, blir en promenad istället, skönt det för då slipper jag stressa till David senare. Skönt det ska bli att komma igång ordentligt med vårat grupparbete det behövs kan jag ju säga! Så jag hoppas vi får mycket gjort idag.

Ne, nu blir det pasta!




Inställd lektion

Åh, pallrade mig iväg till skolan.. När jag väl har suttit där i 20 minuter på grund av att jag kom lite tidigt! Då ser jag en lapp på dörren där det står att lektionen är inställd på grund av sjukdom :( bah!!! Hem igen! Ska invänta spinningen nu som är klockan 5, sen ska jag hem till David med hela studiegruppen!!

22 September 2010

Åh, hade världens underbaraste dröm i natt.. (A)

Vaknade för 5 minuter sedan, typiskt när man har sovmorgon. Vi verkar i alla fall ha fått fint väder idag :) Härligt!

hemma igen :)

Disskussionen urartade till viss del som jag skrev.. herregud och fortsättning imorgon, ska bli spännande.

Har precis parkerat mig i sängen, med smörgåsar. Skulle ha ätit hemmagjord pizza, men var inge vidare förtjust i den så det fick bli smörgåsar, thekakor :D MUMS!
Har varit och fixat mina naglar idag, och varit på barngympan :) Vilket har gått bra!

Nu ska jag kika på degerfors matchen ;P


Hemma på lunch

Nu har jag varit nere på salong agaton igen, för en genomgång av min nya ghd plattång =)
Är även hunnit slänga i mig lasagne, och några mackor. Nu ska jag snart tillskolan igen för en disskusion, känner på mig att den kan urarta, men det ska bli intressant.
Sen ikväll är det barngympa som jag skriver nu för typ 5 gången kanske... haha


21 September 2010

Godmprgon! Vilket väder, det är gåmulet, regnar lite och ser allmänt trist ut ute. Usch, skulle helst av allt bara vilja ligga kvar i sängen och se film, men det kan jag ju bara drömma om.
Ska snart bege mig till skolan för att fixa de där provet, sen bege mig till frisören ;) hem och äta innan lektion två, då vi ska ha en disskusion i klassen. Sen ikväll är det barngympa  :D

Nu borde jag försöka få i mig lite frukost så att jag inte sitter på provet med tom mage.


Ingen idolkväll för mig

Caroline rättade mig nyss på msn, det går ju ingen idol idag :( jag som satt här och invändade idol. Tusan, istället är det Biggest loser sverige, och de har jag ingen lust att se.

Aja, pluggar väll lite i stället då ;D


Afro/harmoni

Har varit och tränat med Caroline, vi körde ett afro/harmoni pass :) lite lagom start på veckan.
Just duschat, och ska få i mig lite kvällsmat, och ska se halv åtta hos mig och Idol. Senare blir det plugg inför morgon dagen då det vankas prov.


Svampskogen

Har vart ute i skogen med far & Bilbo och plockat lite av skogens guld, dvs kantareller fick ihop ca 8 kg :D det kallar jag duga. Men nu är jag utsvulten, och trött..
Blev ingen frukost imorse så nu lär jag äta upp all pasta och köttfärsås som finns! Ååh, va gott det ska bli.

Ikväll ska jag träna, och Susanna ;) nu har kjag inte lika ont längre så räkna med mig på träningn! haha

Nu ska jag se lite tv innnan maten är klar!

Imorn är det dags för prov i skolan, sen blir det agaton & barngympa!


20 September 2010

Ny vecka, ny dag, nya möjligheter :D YES!
Godmorgon, i natt har jag vaknat till och från oerhört jävla jobbigt :( Idag vaknade jag dessutom med halsont mindre kul. FY! Känner mig helt tjock i halsen.. Men det hindrar mig inte ifrån skolan och träning :P

Sitter och lyssnar på vaknar med the voice, och ska snart kliva upp ur min varma säng för att ta mig en dusch och försöka äta en smörgås.




bara knas när de nämner ditt namn

Vaken om natten

Ligger här och försöker sova, men ligger bara och vrider och vänder på mig.. Tankarna rusar om kring i huvdet. Jag tänker på tok för mycket, och resultatet av det är en vaken jessica, som borde sova eftersom klockan ringer klockan 06.30 imorgon! BAH!
ååh inte blir hag ett dugg klokare heller..

Ska sveriedemokraterna komma in i rikstagen, blir det rödgrönt eller blir det alliansen? :o Nu är det inte långt kvar.
Ne, nu slår jag på en Beck film och somnar till den =D

Imorgon är det skola, promenad och träning som står på schemat... Och givetvis en hel deeeel med plugg, prov på tisdag!





Red my lips

Valvaka

Kom ifrån Caroline fört en stund sedan :) Kikade en massa bilder, och sedan åt vi underbara chokladmuffins, den kvinnan kan baka goda bakverk alltså. MUMS!
Nu har jag busat med Bilbo, och så kikar jag på valvakan..

ska sätta igång och plugga lite igen, och sen ska jag faktiskt sova ;D imorgon är det dags för skola, har dock bara en lektion.. Väääldigt skönt!

I veckan blir det en massa tränings hoppas jag på, annars så ska jag förhoppningsvis shoppa!

Fika

Sitter här och skriver på en uppsats, det är riktigt kul och det går bra :) har bara lite kvar nu..

Blev precis bjuden på muffins & kaffe hemma hos Caroline :D Vi ska även se på "Ensam mamma söker". Det ska bli trevligt & gott!






Barngympa



Kom precis hem ifrån barngympan.. råkade blir kvar lite längre eftersom vi var tvungna att plocka ihop utan alla barnen. Sanna var på gymnastiken idag, det var roligt =) har inte sett henne på jätte länge..
Nu ska jag snart stoppa magen full av thimat :D
sen blir det plugging.




19 September 2010

Godmorgon :D Har sovit as bra inatt, vaknade utvilad och pigg redan klockan  8.a det gillar jag..
Nu ska jag kika lite på tvn, sen äta frukost och senare vid 12 är det dags för barngympa.


Kvällen

Nu har precis Caroline åkt hem :) Har ätit god mat ikväll, tapas :D Är så jäkla mätt nu alltså.
Har även bytt bilderna ifrån Mallis :D så nu har ja massvis med bilder.. Åh va roligt!

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng. Finns ju inge skönare!

Imorn blir det barngympa..


Solsken

Har precis kommit in efter 1 h promenad med Bilbo utåt jutviken.. Var riktigt skönt ute faktiskt, solen kikar fram också. Pappa & Mamma har åkt in till min farbror på lite festligheter.. och nu ska jag ta och göra mig lite fika :D


Bilbo




18 September 2010

GODMORGON :D
Ganska pigg trots att klockan är på tok för tidigt för att gå upp.. Somnade tidigt igår, vilket i sin tur resulterade i att jag vaknade mitt i natten :( slog på en film. Lyssnade även på spö regnet, hjälp vad det regnade...
Sitter och kikar lite på tv, men det finns inte mycket annat än barnprogram eller tv-shop :(

Förresten har jag träningsvärk efter alla kickar/sparkar igår ;P GÖTT!




+(

Shit, helt slut efter tränings passet box/styrka i en timme! Jobbigt var det, men fan va kul! ;) Det gjorde vi bra Caroline & jag!!

Nu ska jag bara ta igen mig lite se idol, och sen ska jag faktiskt vara duktig och plugga lite tänkte jag!


Fixa böcker också..

Ojoj, har hunnit reservera tre stycken böcker nu också som jag måste ha läst tills om 2 veckor =D åh, nu kan jag vara lugn för det också.. fan va skööönt!!

Nu sticker jag och tränar.


stress

Har precis kommit innanför dören, har precis hoppat i träningskläderna.. Har varit på universitetet ochlyssnat på redovisningar, och arbetat i våran studiegrupp :)

Nu ska jag snart bege mig utav för att träna, har fortfarande lite träningsvärk utan gårdagen..men detgår över..








17 September 2010

Fredag, fredag!!!! Fy fan va härligt..

Klev precis upp, och jag kan säga att jag vill inget hellre än att ligga kvar här i sängen.. Är riktigt trött :O  Sitter o kikar på VMTV nu..

Ska snart stiga upp, fixa frukost sen skynda mig ner till stationen och in till Karlstad :D
Ikväll är det träning också.. Yippe!


RECENSION AV GHD'S PLATTÅNG

Fick föna det torrt, är ju tvungen att testa min nya plattång :)

De sa på agaton att den är så himla bra, att den går att platt,locka & även våga håret med den. Att det är två års garanti, att alla som har köpt den har älskat den.. YEAH. right? det klart som tusan att dem säger för att sälja..
SÅ jag tänkte den är säkert bra, men aldrig att den är så bra som de säger.

MEN FAN VA FEL JAG HADE!!!!!  nu har jag testat den, och jag kan bara säga WOW fy fan vilken jävla underbart plattång. Blir spikrakt, glansigt  =D =D =D =D =D är kanon lycklig över mitt inköp!

Ni som ska köpa ny plattång satsa på denna!!


Nu ska jag bädda ner mig och fortsätta se valdebatten efter nyheterna =p

Gonatt!





Halv åtta hos mig

Efter som matprogrammet halv åtta hos mig alltid ( mestadels ) får mig så hungrig så är det min tur att laga lite käk, för att stilla min hunger. Ska som sagt laga, potatis, fläskfile & bearnaissås.. MUMMA!

Sen blir det idol, det blir lite plugg & det blir valdebatten alliansen vs rödgröna!

sen blir det natta, för imorgon är det uni som gäller.


Trött

Är förbaskat trött, vet inte om det bror på att jag gick upp tidigt eller vädret :/
Ojoj, det får bli en tidigt kväll, ska kika på Idol idag igen i alla fall. Och till kvällsmat blir det fläskfile & potatis och bearnaisås, ska bli riktigt gott!


Ghd IV Limited Edition Colour Collection

Idag har jag varit nere hos Josefin på Agaton, igen.. Ja, igen faktiskt! Har införskaffat mig en ny, snygg, o superbra plattång. Då min gamla plattång snart har gjort sina sista drag igenom mitt hår :( En ifrån IV Limited edition colour collection av märket ghd.
Plattängerna fanns i färgerna, röd, blå, lila, svart och grön.. (jag valde mig en lila, fanns bara turkos & lila i affären) De levereras med en kviltad värmeresistent förvaringsväska samt en snygg svart box.

Man kan även våga, locka håret med denna plattång, så egentligen kanske jag inte ska kalla det plattång. alloroundtång :D

Saker som även var bra med denna plattång var att den:
  • Stängs av automatiskt efter 30 minuter.
  • Maxtemperatur 190°C.
  • Sladd: 2.6 m
  • 2 års garanti.


Prislappen är: 1999:-










Studiedag

Idag har jag haft studiedag :) Uh, så gött!

Mötte mina stidiegruppspolare på biblioteket klockan 11.00 imorse och försökte plugga lite inför morgondagen och redovisningen som vi ska ha i Oktober. Och vi fick i alla fall lite gjort, men två stycken fattades ifrån våran grupp så det vart lite svårt..

Pappa & jag köpte lunhbuffe på Sun-Ran restaurangen idag, fick dock inga suchi bitar med som jag ville ha :( men det var gott ändå.
Sen gick  pappa, jag  &  Bilbo ut i skogen på promenad, hittade även lite kantareller och trattkantareller..





slingad

Slingade ju håret igår hos duktiga Josefine :) Ville få min hårton lite varmare, med hjälp av slingor. I en ljusare nyans av brun. Men det blir ju mera åt koppar/guldaktiga hållet, men fortfarande en varmare ton..
Det är kanske inte sådär JÄTTE stor skillnad, men det ska det ju inte vara heller för då skulle det bara se onaturligt ut. Ser mer solblekt ut.

Hur som helst försökte ta lite bilder på håret, men får inte riktigt till bra bilder... men man ser på ett ungefär i alla fall;D




16 September 2010

Tjenixen!
Idag har jag gått upp tidigt, fast jag har sovmorgon. Ska faktiskt vara duktig och plugga tänkte jag.
Sitter och kikar på vakna med the voice. Musik hjälper alltid :) Fast nu är det Bobby!

Vilket riktigt höstväder det är ute också, regnigt och det är mörkt ute .. Ojoj!



B-Boys flygirls

Spinningen gick bra idag, tiden bara sprang iväg tyckte jag :) skönt!
http://www.myvideo.de/watch/460948/Bomfunk_MC_s_B_Boys_Fly_Girls

Sedan dess har jag bara hunnit, duscha och äta :) Sitter just nu för fullt och pluggat och har idol i bakgrunden.. Studiedag imorgon, men då blir det att träffas med studiegruppen och göra lite nytta..

NU ska jag återgå till Idol, och sen plugga vidare!





15 September 2010

Idag har det gått i ett tror jag.. Gick upp vid 07.15 fixa frukost, duschade osv.. Sen gick jag neråt stan vid halv nio, för att färga/slinga håret. TACK så hemskt mycket Josefine! :D

Sen fick jag skynda mig hem, ut med Bilbo, laga mat, till skolan i 1 h och ha grupp arbete med matte & oskar.
Pappa hämtade mig på skolan och vi åkte och handlade saker till Bilbo, och sen handlade vi mat.. Nu har jag precis tryckt i mig en salad som jag lagade, blev riktigt gott!

Nu blir det plugg och sedan så ska jag träna. Spinning med Caroline! :)




godmorgon

Yes, pigg och klarvaken... Funderar på om jag ska slå på en film :/ förbannat att man ska vakna mitt i natten =(





IDOOOOL

Har haft barngympa idag, och det gick väldigt bra för tjejerna, de är så duktiga!

Imorgon så har jag bara en lektion, vilket är för jääävla skönt med tanke på att jag har så mycket att göra denna vecka så jag vet knappt vart jag ska börja :( blir tokig. GAH!
Imorgon vid 09.00 så ska jag till frisören igen! Me like. Träning står på schemat imorgon också, spinning!


Nu är det dax för idol audition :D det bästa av idol..  vissa är sådana stjärnor alltså.



Woho :D

Vilken glad överraskning, jag som trodde jag slutade 15.40  när jag kom till skolan så berättade Johan att vi slutar klockan 13.20 :D så nu är jag hemma ska slänga ihop lite käk.
Plugga ska jag också försöka hinna med lite granna..


14 September 2010

Godmorgon! Vaknade inatt av att min dator spökade, sen börja spelade musik vid klockan 03.00 yippe, sen låg jag vaken ett bra tag... somnade inom en timme kanske...

Nu är det time for school..Hela dagen i princip, sen är det barngympa ikväll :)


Bilder ifrån lördagen 11 september

 

Tack brudar för en trevlig lördagskväll :)

 

 



Träning

Har varit och tränat med Caroline & Susanna på afro/hamoni :) Roligt med lite omväxling..
Har duschat och ätit mat med Susanna också, kebab fick det bli för min del (A) det var riktigt gott! Kanske inte så bra kombo med träningen, men va fasan skit samma...

Ska vila mig nu, så jag blir bättre.. och försöka plugga lite innan "Lite sällskap"


13 september 2010

Idag blir det ingen skola för min del, därför säger jag gonatt i ytterligare några timmar..

Gonatt!


12 September 2010

Söndag idag, och imorse var det riktigt tung att komma upp..Hade jag något val? Nej. Så det var bara att gilla läget, upp till duschen, stoppa i såg något att äta och iväg på gymnastik. Kl: 10-15.
Efter det har jag firat min Morfar som fyllde år igår.

Igår var vi i Karlstad hos Anna tillsammans med Anna, Linnea & Linda :) Riktigt trevligt. Sedan blev det nöjes. Tack för en trevlig kväll!

Nu ska jag äntligen få mina efterlängtade HAMBURGARE & POMMES! MUMS!
Sen ska jag försöka plugga lite och sen tar jag en tidig kväll för imorgon är det skola som gäller =D


ONT

Det gör så ont. Förbannade skit =(

Är i princip klar, ska bara fixa det sista med sminket och drar ut ikväll hoppas det får mig att komma på bra tankar.
Borde inte bli svårt i bra vänners sällskap.

Imorgon är det gymnastik all day long


trött

Är så jävla trött, åkte med 10 bussen till Karlstad idag för at gå på stan med Emelie :D Det var trevligt,. var så sjukt länge sedan jag såg henne.. Så bäst att passa på innan hon drar till USA igen :(

SÅ kom precis hem nu, vilar lite ska snart duscha, äta mat sen ska pappa köra mig & Caroline till Karlstad .. Blir lite festligheter där ikväll har jag hört ;b


CIAO!


11 September 2010

Gillar egentligen inte detta datum... Usch!

Vart lite spontan utgång igår med min kära vännina Josephine, och visserligen var det inte mycket folk ute men det var riktigt trevligt i alla fall..

Nu ska jag snart åka in till Karlstad och träffa en tjej som snart far till USA igen :/ dock hoppas jag att hon kommer hem ögona böj igen ;)
aja, ska fixa frukost...


PUSS




GRATTIS MORFAR :D:D:DD:D


NATT

för sent för att vara vaken, därför lägger jag mig och sover :D thanks for t n'ight :)


Peace! Love to you


Kvällen

Nu har precis Caroline lämnat mig.. Vi har kikat Idol :-) Grattis Simon sterner som fick en guldbiljett! duktig kille.
Har ätit lite jordnötsringar  & choklaaad. MUMS!

Nu ska jag badda ner mig i sängen och se lite tv.. imorgon är det Karlstad som gäller ;D

PÖÖÖÖSSS AND G'NIGHT








There's a mountain between us,
But there's conflict i'm sure of,
how i feel about you.

Can we bring yesterday back around?
Cause i know how i feel about you now.
I was dumb, i was wrong, i let you down.
But i know how i feel about you now.

All that it takes, one more chance.
Don't let our last kiss be our last.
Give me tonight and i'll show you.

I know everything changes, i dont care where it takes us.
Cause i know how i feel about you



THANK GOD IT'S FIRDAY!

Äntligen helg, så som jag längtat!

Har varit på universitetet idag, från 09.00-14.00 sen körde min snälla kusin in mig till stan där jag mötte upp Sanna, Josephine & Anna för lite shopping :)
Vi gick omkring i några timmar sen fick vi åka med Josephines mamma hem, skönt att slippa buss/tåg.

Så nu har jag äntligen kommit hem är ganska trött faktiskt!
Sitter och fixar iordning ett fotoalbum ifrån Spanien nu, blir lite roligare att titta på då! Så jag hoppas att alla mina kort får plats bara  ;D

Ikväll ska jag se Idol, ska bli spännande ;pp





FREDAAAAAAG!

Godmorgon! Fredag idag, i löve it! :D

Ska strax krypa ur min säng, sen så fixa inför skolan sen skynda mig till bussen.. Vill egentligen bara somna om och forttsätta drömma på min fina dröm (A) haha men det går inte för sig.


G'night

Hemma hos sanna tidigare i år..

 

 

 

 

 

 

 

 


TE

Sitter och kikar på idol, vissa är så grymt duktiga och andra mindre duktiga. Hur som helst, det är ju sjukt roligt att kika på.
Ska snart gå ner och fixa lite te, sen så ska jag plugga :D Och sova tidigt, universitetet imorgon igen. Standard blir att äta med kusinen. gottgott!

Idag har jag varit i skolan.. annars pluggat tait det lugnt, träffat Sanna..
Och jag hoppas inte att jag har teräningsvärk imorgon efter 4 träningspass denna vecka och svamplockandet.
Det spörs.

Nu blir det tillbaka till idol!


HAHA

HAHA Niklas Ahlhed på IDOL haha, ah vad säger man...

2010.09.09

Sitter vid datorn o kikar aftonbladet som vanligt...(:
Kikar även skydd & displayskydd till min iphone, ska kpa mig ett nytt skal tänkte jag.. Har kikat på ett som tyvärr har tagt slut :( så nu är jag på jakt efter ett annat!
Ska springa över till min gamla barndomsvän & granne  Sanna.

Ikväll så ska jag kika på Idol & Kniven mot strupen blir det nog också.. Och sen sova tidigt för imorgon ringer klockan 06.30 Ska med bussen vid 08.05 till universitetet..

Nu ska jag ringa Linda.. Tjo!




9 September 2010

Nu har jag precis kommit hem efter en snabbis på stan, hos frisören. Har bokat en tid på onsdag igen :)

Har ätit god kyckling gryta idag, blev tidigt lunch klockan 11 reda, skippade frukosten imorse. Så var svinhungrig då!
Nu ska jag snart fara igen, ska till skolan 1 h efter det måste jag plugga lite igen! Jippe, imorgon är det fredag!



Åååh...

BLÄ =(  skit också



Dubbelpass

Var på spinning idag med Carolin :D Vilket var sjukt jobbigt. Men det var riktigt nice och träna! Då kan man äta med gott samvete.. Fast jag äter alltid med gott samvete ;)
När vi skulle hem så kom Sanna & Malin och skulle på salsa-gympa så de lurade med mig på det!  Det var kul, men ganska svårt med höfterna.

Så det vart dubbelt upp för mig ;>

Har precis duschat och stoppat i mig lite kvällskäk... Nu inväntar jag idol audition, det ABSOLUT bästa på hela idol + finalen givetvis.
Sen ska jag faktiskt plugga!


Spinning

Drar på spinning nu!


8 Septemer 2010

Kom precis innanför dörren.. Har varit ute med Bilbo o gått i skogen sedan klockan 08.30.. Hittade nämligenen hel del svamp ;)

Härligt att Sverige vann igår med 6-0. Jippie! Vaknade som jag trodde mitt i natten pga. att jag la mig så tidigt.
så vid 2.30 - 3.00 låg jag vaken..

Nu ska jag duscha, och äta. Sen är det skolan & grupparbete som gäller..

PUSS


Helt slut!

Allting har gått i ett idag.. Är helt slut i huvudet.

Började dagen med 1 h lektion, hem åt mat och slöade lite, sen ner till skolan lektion sen hade jag håltimme men satt kvar med johan och gjorde våran gruppuppgift. Sen hade vi lektion igen.. Fick dock sluta tidigare ;) tack för den!

Sen åkte jag hem, gjorde mig en macka satt lite och kikade facebook och aftonblaet. Sen vidare upp till djurgårdshallen för barngympa :) Har slagits ihop med Sofies grupp, så vi fick se några nya ansikten. Det var roligt att komma tillbaka efter sommaren.

Sen åkte jag hem duschade och så fick jag stuvademakaroner och falukorv. Den du Caroline ;) haha!

Sen kikade jag lite idol/fotboll .. Men beslutade mig för att plugga lite istället. Känner mig riktigt över ambitiös nu faktiskt, det arbetet ska inte vara klart förrens om två veckor.

Men nu är jag som sagt helt slut oc tänkte lägga mig!


Lunch

Hemma på lunch :) Och det blir nuggets med pommes givetvis blir det bearnaisesås till.
Har inte ätit någon frukost idag, så jag är vrålhungrig!

Ska snart börja med maten, sen tillbaka till skolan!















7 September

Goooooodmooorgon!
Uppe med tuppen, dags för skolan om 1 timme, skola hela långa dagen idag. Och sen blir det barngympa ikväll :)

Neej, nu sätter jag mig framför vakna med the voice innan jag ska iväg!


Trööött

Sjukt trött..

Har precis duschat.. Och ätit en dubbelnougat (A) MUMS va den satt fint! haha
Varit på poweryoga med Caroline idag, det var ganska jobbigt faktiskt i vissa ställningar, men roligt!
Vi får väl se om jag känner av det imorgon.

Ska faktiskt ta och lägga mig nu, ska invänta programmet Lite sällska.
Sen får det faktiskt bli kudden, klockan ringer 07.00 imorgon!

GONATT!




Eftermiddag/kväll 6 september 2010




Har precis ätit pasta & bacon med stekt svamp till :) Blir svamp till nästan allting nu.. Men de är gött!
Så nu ligger jag och jäser innan det blir träningsdax, fy fan vad tiden går segt!
Missar halv åtta hos mig gör jag också... men men, det går imorgon också.

Det får bli att kika aftonbladet innan jag sticker iväg.




TRÅKIGT

Jag haaar tråååååååååååååååååååkigt! :( BLÄ. Har pluggat lite inför fredagen.. men nu är det klart så nu har ja ingenting att göra.

Yoga





Har precis kommit hem, ick sluta tidigare ifrån lektionen.. Såg klart filmen idag.
Alltså vi har en sådan jävla lirare i klass. Tyckte han kikade konstig på mig, men kunde inte komma på vad det var.. Sen så såg jag att han körde på vita linser därför han såg ut att kolla så konstigt!
Sen var jag ner till nya sanna badet och hämtade en bunt med gymnastiklappar...

Nu så ska jag bara inte göra någonting fram tills yogan ikväll.


Nyklippt

Kom ganska nyss hem ifrån Frisören.


Klippte inte sådär jätte mycket, men lite mera än det som var slitet och tog lite på luggen också. Ingen större märkbar skilland för er antar jag.... men jag känner att det är kortare :O Men jag ville ju ha det kortare, och jag blev nöjd! Köpte även Nashi, Landolls nya hårprodukt argan..

Älskar Landolls produkter, de luktar ju så jävla gott! Lite vanlij!

Landoll Milano Nashi Argan Beauty Treatment for all kind of hair 100ml

Nashi Argan Beauty Treatment for all kind of hair är en blandning av 100% organiska oljor (argan olja och linfröolja) som reparerar, ger näring och ger glans på en och samma gång.

Passar alla hårtyper.

Flaskan och förpackningen är gjord av 100 % återvinningsmaterial.





Nu ska jag vila lite innan jag ska tillbaka till skolan!


Frukost

Har precis tryckt i mig lite frukost bestående av 2 rostade mackor :) och ett härligt glas juice!

Har lite tid över här, så nu sitter jag vid datorn och snackar med Peter om resan till Gran canaria.
Det är bara dryga tre månader kvar. Då ligger  antagligen snön som ett täcke på backen och det kommer vara snorkallt. Fy bubblan, fast lite mysigt är det ju ändå ;)

Ska snart iväg och klippa mig =D ska bli nice nice! En liten uppfräschning av håret!
Sen hem och äta pasta & köttfärsås, sen till skolan igen!

Glöm inte att kika på!

Halv åtta hos mig, kl: 19.30 tv4 Fullkomligt älskar han som komenterar under hela programmet ;)
Lite sällskap kl: 22.00 kanal 5


Men nu ska jag skriva ut ett skolarbete innan jag drar till stan!

PUSS!



6 September 2010

Godmorgon :) Gick upp för drygt en kvart sedan..
Sitter och kikar på vakna med the voice. Ska snart klä på mig kläder och försöka stoppa i mig lite frukost.

Somnade ifrån filmen igår :( men jag kan säga såhär, av det jag hann se så verkade det vara en bra film.
Nej, nu får jag stiga upp ifrån min säng!


Bill ♥












:d

Gissa vad?? JAG SE  FÖR FILM NU? :D:D
I rymden finns inga känslor sen ska jag sova .... Fan så nice!

Gonatt er jävlar!

Puss på er & speciellt på Bilbo!



Lite sällskap

Imorgon börjar en ny satsning på kanal 5.. Lite sällskap som leds av inga mindre än Filip & Fredrik :D de brukar komma med bra grejer så jag hoppas att även denna satsning kommer bli bra!


Nu ska jag se vidare på Irene Huss

Gonatt!




Körv mä brö

Sitter och mumsar i mig en krov med bröd!
Fan jag äter i ett alltså, och jag kan inte göra annat än älska det :D synd bara att inte sushirestaurangen är öppen idag. Hade varit underbaart gott och uppskattat av mina smaklökar.

Ska duscha efter att jag har ätit upp mina goda korv, sen så ska jag bädda ner mig undertäcket och se Irene huss - Nattrond!




Quiet nights





Klipp Klipp

Imorgon är det dags för skola igen, tidig morgon med andra ord!

Klockan 08.30 sitter jag i skolbänken med matematik som första ämne :/ jippie! Närå, det är faktiskt roligt, och jag trivs i skolan. Så efter jag har varit på 1 h matte så ska jag klippa mig. Tänker ju alltid att jag ska våga göra något nytt med mitt hår, men det slutar alltid med att jag tar topparna.... och kanske.. kanske lite kortare på luggen!
Så vi får se om det sker någon drastisk förändrig efter mitt besök imorgon.
Efter det blir det lunch, och sedan tillbaka till skolan :)

Ska även träna imorgon :D skönt att det sätter igång igen!


Idol

På tisdag börjar idag... Tycker att det kanske är lite väl många säsonger av idol... MEN jag måste ju erkänna att audition är ju underhållande :D så det ska jag kika på...
Brukar oftast vara det & självaste finalen som jag ser, om det inte finns någon snygging med som gör det värt att följa idolernas resa :P

http://www.youtube.com/watch?v=3D8_ROkpnfc

HAHA



Svälter ihjäl

Ligger här helt utslagen på sängen, kikar på matlagningsprogram :( och blir allt mer hungrig.. ÅH!
Ska snart traska ner i köket och göra i ordning en stor baguette. En baguette bestående av rostbiff och potatissallad. SÅ himla gott, vilken lyxmacka =D

sen ska jag kika vidare på matlagningsprogram och sedan så blir det mer plugg!

Goosebumps ikväll ;)


I rymden finns inga känslor

Något som är ett plus med hösten är att de brukar komma så många och nya biofilmer :)

Igår såg jag reklam för " I rymden finns inga känslor" Och var jätte sugen på att gå och se den. Men sen komjag ju på att jag bor i Kristinehamn, och självklart så visas den väl om en månad eller så :/ ååh!

Så det får bli en annan dag, antingen i Karlstad eller när den kommer till stan.

Trailern:
http://www.youtube.com/watch?v=xW1lkjfCTgg



HANDLING: 18-årige Simon delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med självlysandestjärnor – han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor.

När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Hanger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek …









Söndag 5 September 2010


Är fortfarande as trött, och ändå tycker jag att jag har sovit länge.jobbigt!
Ögonen svider, och är svåra att hålla öppna :( BLÄ!

Ska ta och fixa lite frukost för nu är jag HUUUUNGRIG!
Sen ska jag faktiskt plugga.


Trött

Har varit och ätit pizza med Caroline idag, den satt fint. En kebabpizza med pommes på, slog på stort! ;)
Sen gick vi hem till henne, drack kaffe och sat och snackade ett bra tag. Sen fick jag skjuts hem och nu har ja precis landat i min sköna varma säng.. Och snart stänger sig ögonen på mig :|
Så får stänga ner här & säga godnatt!



4 september 2010





Ibland kan man undra alltså..

Kom hem för drygt 1 h sedan.. Nu har jag duschat och ätit lite ungsfalukorv o mos. Det satt fint efter ett par timmar i skogen ;)

Nu sitter jag och väntar på att håret ska torka så att jag kan platta det..Ikväll ska jag & Caroline ut och äta mat.
Guud så gott det ska bli!




















I love you!


Lördag

Åh, vilket underbart väder :D ska dra ut med en gång.... i skogen!


One of my best memories

Tar min lille hund på promenad i fotbollspausen... Hoppas på en bättre andra halvlek =D






Deep impact














































Kräftor

Det smakade mums mums :D nu är jag bätt och belåten.
Ska nu invänta kvällens EM-kvals match  Sverige - Ungern..

Heja Sverige!



Väst

Just det.... hittade en väst som jag blev lite små förälskad i (A) men just nu har jag 0.35 kr på mitt konto så det ser inte så ljust ut :( buhu. så får väl vänta tills den 25 och införskaffa mig den då..

Hittade annat fint också, just bara för att jag inte HAR ett jävla öre. TYPISKT!


Universitetet

Kom hem för drygt en timme sedan ifrån Karlstad :)

Har varit en hel dag på universitetet ;> har haft redovisning och grupparbete, vilket har gått hur bra som helst. Har ju en sådan fantastisk studiegrupp! Så det är roligt, men de är ett högt tempo.
Lunchade med min kusin på uni idag, och det var ju ingen höjdare får ja väll ta och säga.. maten var ljumen :/
Så vi drog till bergvik efteråt kikade i affärer och åt mat på donken :D en satt fint! Varm var den också!

Ska försöka plugga lite nu och leta upp fakta inför nästkommande fredag, när man ändå har det färskt i minnet. Annars blir det att invänta maten, ska få kräftor till mat idag :D MUMS! Det var inte igår man åt kräftor..


Friday I'm in love

YES, somjag trodde så är jag trött idag :/ somnade kanske runt 05.00 - 05.30
Gaah!

Nu ska jag i alla fall, stiga upp ur min varma och sköna säng och klä på mig och försöka äta en macka i alla fall. Sen styr jag bilen emot Karlstad och universitetet :D Ser mest fram emot lunchningen med min kusin efter att vi har vart i skolan!

Ha en fin fredag!











You hate me.

04:11

Jobbet igår gick bra..

Efter jobbet åkte jag hem, fick lite mat i magen.. Även lite chips och en bounty :D MUMS!
Pluggade igår kväll en hel del, och är nöjd över det!
Tog en dusch och sen fastnade jag framför en dokumentär som heter Animal Imitators..

Den här snubben har i alla fall gått inför de där med imitatör..



Somnade i alla fall strax efter 22.00 igår och det resulterar i att jag är klarvaken nu.. Vilket inte var sådär jätte bra.. Ska upp klockan 07.00 och då kommer jag antagligen vara aptrött. Om jag inte lyckas somna om snart..

Gör ett försök, GONATT!



Torsdag eftermiddag

Är hemma nu en kortis..
Dagen har gått i ett tycker jag.. Men det är skönt att det händer saker hela tiden, det gillar jag!

Har ju som sagt varit i skolan idag, slutade klockan 13.10 sen hem ut med Bilbo stoppa i sig lite käk :) och lasagnen smakade SÅ bra! Sen ner till Brogårdsgymnasiet för att fixa intyg så jag kan skicka iväg mina förbaskade CSN lappar någon gång.
Nu sitter jag här och ska snart åka igen, jobb på gång. Sen när jag kommer hem ska jag ta mig dusch sen ska jag hoppa ner i sängen och plugga..

Men nu ska jag kika ska hinna ringa min kusin innan jag far iväg igen!


2 September 2010

GODMORGON!!

Vaknade klockan 08.00 imorse, typiskt när man har sovmorgon!
Hur som helst har legat och degat framför tvn en stund. Ätit frukost..

Nu ska jag snart börja fixa iordning inför skolan :) skola en timme idag, sen ska jag hem stoppa i min lasange.. Sen ska jag ner till skolan igen och hämta ett papper så att jag får iväg min CSN lapp någon gång.  Och sen ska jag jobba :)


Power walk

Har precis kommit hem efter en PW med min vännina Caroline :) och gu vilket härligt väder vi har då. Kunde dock ha varit några plusgrader till, alltid har man något att klaga på.

Det var i alla fall riktigt härligt!

Nu har jag fått ett tips på ett serie eller vad man ska kalla det för.. Kalla kårar som jag och Josephine älskade när vi var små. haha




PIZZA

Här går det snabbt i svängarna... Nu blev det istället att jag beställde en pizza :$
Så nu inväntar jag min pizza, en azteka fick det bli en fet, stark men ack så god pizza :D

Får bli svampmacka ikväll istället, tur att jag blir hungrig så fort igen..



Erkänn att den ser riktigt jävla god ut...
Med ett par glas trocadero till så blir den ännu onyttigare godare ;)




Herr Kantarell

Ska göra i ordning lite svampstuvnig tror jag på rostad macka.. MUMS!
Kantarell är helt klart den godaste svampen som finns!










Ömsar skinn

AH, jag ömsar skinn.. eller flagnar :( Fy så fult o äckligt!
Dena hemska upptäckt gjorde jag när jag stod i spegeln och satte upp håret. Det var inge vidare..

Har varit i skolan en sväng idag, blev film tittande oc lite grupparbete :D lektionen bara sprang iväg.. Skönt, har pluggat en hel del nu när jag kom hem. Känner mig riktigt duktig =DD
Nu ska jag snart få i mig lite mat..





1 September 2010

Shiit! Det är redan September.. Vad fort denna sommaren har gått, på tok för fort!

Nu har jag legat och latat mig alldeles för länge, sitter med ansiktsmask på :D och den ska sitta i 5 min.
Sen blir det dusch, sen kläa på sig osv. Ut med Bilbo sen hem laga mat :D blir Kycklinggryta och nudlar el pasta. Sen så är det skoldax igen..
Bara en timme idag, så det är ju lugnt.. Sen ska jag plugga lite igen när jag kommer hem.



Mini Bilbo.. Attans så liten och söt!


Godmorgon

Godmorgon.
Typisk att man ska vakna tidigt när man väl kan sova ut ordentligt :(
Men, det är väl aldrig fel att komma upp i tid.. Ser ut att bli riktigt fint väder idag i alla fall. Härligt!

Ska plocka ihop lite frukost åt mig och glo tv en stund tänkte  jag, sen ska jag ta tag i den här dagen också. Plugga sen laga mat, ner till skolan och hem :D


RSS 2.0