Gymnastik

Har varit å barngympa.
Nu har jag precis tryckt i mig en god sallad som jag lagade, det blev riktigt lyckad :) Sitter bänkad framför halv åtta hos mig. Sen ska jag plugga. Jeey.

Imorgon är det studiedag =) sköönt!


Plugg & plugg

Pluggar har gjort det största delen av dagen, och det börjar bli riktigt tråkigt :(

Satt och pillade med ett örhänge, för att få igenom de i mina gamla örhängeshål, och nu fick jag igenom ett till. Bara ett hål kvar nu, de är så lite kvar MEN jag törs inte trycka igenom... SÅ nu har jag 4 hål på höger öra och  1 på mitt vänstra...

Är så rastlös, så man kanske borde baka något igen, kanske inte.. BLÄÄ!

Imorgon är det 1.a december.. sjukt! Tiden går så himla fort, och jag har knappt börjat med julklapparn. Fast jag vet vad jag ska köpa, så det kanske är stor ide att börja så småning om..

Nu ska jag gå och väcka Bilbo!


30.e November 2010

Mornmorn!!
Har inte sovit allts bra inatt, halsen har värkt så det skriker om det... Usch! Hoppas jag inte blir sjuk nu bara, för det har jag varken lust eller tid med!
Ska gå ner i köket nu och äta lite frukost om det går ner för halsen..

Sen ska jag lägga mig i sängen igen och plugga.. man får ju försöka vara lite duktig även om man är sjuk.



Kvällen

Fan så skönt det var att duscha efter träningen, var ju som en isbit efter att ha vart ute o kört bil :( brr!!! Och kallare lär det ju bli.
Har ätiti god mat, kikat på ung & bortskämd.. NU ska jag snart gå och lägga mig faktiskt! Är trött och har ont i halsen!


träning

Pust, har precis bytt sängkläder, och de är ta mig tusan jobbigt!! Speciellt täckena... de är värst! Men nu är de nybäddad och rent, längtar tills ikväll när jag är nyduschad och kan gå ocg lägga mig o sova i en nybäddad säng. Finns inget bättre!

Ska sticka iväg och träna vid klockan 18.00 med Caroline.


pepparkakscheesecake

Har ätit mycket god mat med min pappa. Potatisgratäng, lövbiff, kantareller men jag valde att äta varmröktlax till i stället. Bra start på denna vecka :)

Nu väntar jag på att min pepparkakscheesecake som står i kylen ska bli klar, så man kan smaka...
ska plugga lite tills dess, sen ska jag plugga lite mer. Kanske ska se filmen mitt liv som hund sen, såg att den gick på tv, i brist på annat.




29.e November 2010

Godmorgon!
Klockan ringde 06.30 imorse, och jisses vad trött jag var....

Sitter och pluggar.. och ska snart ta mig något att äta.. Förresten så har jag sådan träningsvärk, både i benen och i ryggen.. gymnastiken har satt sina spår, men de var det värt ;)


Beck - Den svaga länken

Nu blir det söndags film, och Beck - svaga länken visas på tv4.

Såg nyss finalen av enam mamma söker, och de var bara en som hade hittat sin rätta. Lite tråkigt, hade ju hoppats att få se vilka de adra två valde...

Nu ska jag se filmen.. Tjo!!!


Tränat

Idag så var både Caroline & jag med på gymnastik.. Hoppade trampett, var med och studsade på tubling golvet... Var riktigt kul, men de var jobbigt!
Körde till och med pik med vändning ;)

Men jag känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk imorgon..

Nu ska jag se vidare på bonde söker fru..


1.a advent

Idag är det söndag, och 1.a advent.. Snön ligger vit ute på backen, men det blåser storm.
Lussebullar och pepparkakor fick bli frukost och självklart ett glas julmust..  =D

Ska snart få i mig lite mat i magen också, sen ska jag bege mig på barngympa tre timmar frammåt.


27.e November 2010

Gårdagen spenderades i Karlstad hemma hos Linda, som bjöd på god mat och trevligt sällskap :) Satt hemma hos henne och förfestade tills en klockan var 23.00 sedan tog vi bussen in till stan och vidare ut på krogen.
Runt klockan 02.00 kom Carolines mor och hämtade oss, himla snällt!

Sen hem och sova, för att sedan gå upp klockan.07.00 duscha och sen klä på sig för att åka till Karlskoga och döma gymnastik. 08.30 kom Maud och hämtade mig. Dömde  hela dagen och kom hem runt 16.30 då åt jag mat, och sedan dess har jag bara tagit det lugnt...

Nu ska jag se vidare på Tomten är far till alla barnen..


Imorgon är det 1.a advent :) MYS!!!





SCHKÅÅL

Nu, ska jag packa min väska.. Sen ska jag ta mig en smörgås.. Efter det blir det att hoppa in i bilen, och hämta upp Caroline, sen kör fader & moder (kanske) oss till Karlstad...

Är så jävla rastlös och tiden går fruktansvärt segt... men nu äntligen är det snart dag!




so looong...


Blåser isbjörnar

K-k-kallt ute.. Brr, har äntligen kommit in i värmen igen. Har varit några ärenden på stan med far, sedan var vi och åT :) Nu har ja som sagt äntligen kommit in efter en promenad med Bilbo..

Ska hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällens bravader... Fest i Karlstad!!!! SKÅL, nu kör vi.



26 November 2010

GODMORGON!
Uppe före tuppen.

Ska precis kliva upp, men helt utav allt vill jag bara ligga kvar i min sköna, varma säng. Under täcket, men de kan jag glömma.
Ska upp fixa hår & smink, välja ut vilka kläder jag ska ha på mig. Försöka hinna få i mig lite frukost innan man sticker ner till stationen också :)

Blir en kort dag på uni idag, 9-12.. ska försöka hinna med 12.23 bussen har jag tänk!

Sen hem, duscha och fixa kläder inför kvällen, för sen kör pappa&mamma mig & Caroline till Karlstad. Hem till Linda för lite vuxendricka. Sen ska vi ut :)
Kommer bli så kuul!

Resten av helgen kommer jag att spendera på följande sätt!

Lördagen ska jag spendera i Karlskoga, och döma gymnastik ABC-cupen. Sen så såg jag att Tomten är far till alla barn går på lördagkväll, dyker inget roligare upp så ska jag se på den. Mysigt. De är bra med jul, att det går så mycket bra filmer på Tv:n

Söndag blir det att spendera i djurgårdshallen för barngympa 12-15... Sen hem, slappa & plugga.


Nej, nu fastnade jag framför datorn lite väl länge. TJOO!

Ha en fin fredag!



Devil

Jag har sett trailern för devil, och det är ytterligare en bio film som jag vill se =) Har sagt att jag vill se en massa filmer på bio, en ja kommer ju för tusan aldrig iväg på nån, de senaste helgerna och några helger framöver är bokade och det är fullt upp. Vardagar, så är det träning eller plugg som gäller. Svårt att hinna med allt som man vill.

Fick föresten reda på att allting hade gott bra när min kusin fick sin älskade bella :) Jag är supernyfiken på hur hon ser ut... Åh Grattis igen Linda!


Nu blir de lite plugg, sen släcker jag och säger gonatt!


Promenad

Fy farao vad kallt det var ute, var ute på en rask promenad med Bilbo. Blåste.
Nu är jag som tur är inne i värmen igen, ska sätta mig och plugga tänkte jag... Imorgon ringer klockan. 06.15 så det blir tidigt kväll ,ikväll....

Fredag imorgon = HEEEEEEELG!





Nya byxor

Nu har jag kommit hem igen, efter lite "plugg" med Emmelie på bibblan.
Skjutsade hem henne i kylan också, sen for ja direkt upp till trumpen för att hämta mitt paket. Paketet innehöll ett par svarta skinnbrallor :) ÄNTLIGEN i rätt storlek! De satt peeerfekt!

Nu ska jag laga lite mat, får bli bacon... Se ska jag plugga och sen bege mig ut på promenad med musik i öronen. Bilbo hänger säkert på!



Money

Pengar in på kontot idag, tack CSN $ Yiho! Imorgon får jag in pengar ifrån de fåtal timmar som jag har jobbat i oktober... Aldrig fel det!
Har betalat min telefonräkning till halebop, så en liten summa pengar försvann på direkten. Men så är det =)

Ska plugga med Emmelie & Sabrije om 1h, innan dess ska jag nog åka och hämta ut ett paket, ett par byxor. Det är ju som julafton nästan.. haha

Trött & stressad över allt som ska göras innan jul, dax att sätta igång.


Lektion

Sitter på lektion... Jag vill bara hem, är gör hungrig! Innan de blir hemfärd ska jag till banken o hämta ut pengar!! Nej bäst o jobba på 30 min kvar!

25.e November 2010

Godmorgon! Har knappt sovit någonting i natt känns det som... Blää!

Sitter och glor tv ett tag, sen ska jag upp få i mig frukost och sen fixa mig inför skolan.. Ikväll blir det lite plugg inför morgondagen. Yippie! Sen är dt helg! :D


SNÖ

Åh, drog upp persiennerna (stavning?) och det snöar utanför fönstret, stora snöflingor :D ÅÅÅh, vad jag tycker om snö.. Hoppas att det är riktigt mycket snö ute imorgon när jag vaknar. Helt underbart mysigt, snart är julen här på riktigt!

Nu ska jag se ung & bortskämd!


Eminem ft. Rihanna part two.

Vad gillar ni eminem ft Rihannas nya version av "I love the way you lie".. Part two?

Jag gillar den mer än den äldre, men de kan ju bero på att man lyssnat på den ett x antal gånger ;)

http://www.youtube.com/watch?v=2B50RUXbs-8


KINA

Träningspasset är avklarat :D Nu är det mat på G.. Kina mat, en kyckling i curry och grönsaker + en med biff i ostronsås. MUMS! Extra stark!!!

Sen bli det plugg o häng framför datorn + tv:n


Peppar + Kakor = Pepparkakor

Har bakat 3 plåtar med pepperkakor.. :) ska bli gott att sätta tänderna i.

Redovisade idag med johan, om maranata-sekten och det gick galant. Skönt att ha det över i alla fall.
Nu ska jag byta om till träningskläderna & packa väskan. Sen ska jag hem till Caroline, och fika lite.. Tar nog med lite pepparkakor också. Sen drar vi på spinning... see ya!


Plugg

Idag steg jag upp tidigt och har redan hunnit med en massa, lånpromenad med Bilbo, dock höll jag på att blåsa bort. Isiga vindar.. Sen harjag redan ätit lunch, korvstroganoff blev det.
Har även pyntat min adventsljusstake :D så nu är den fin inför första advent på söndag. Lyssnar på julmusik och ska börja plugga nu :)


24.e November 2010

1 månad kvar till julafton!

Tiden springer iväg, nu är det exakt 1 månad kvar till julafton.. Måste köpa färdigt alla julklappar, har ju börjat men är inte klar än på långa vägar.
På söndag är det 1.a advent ocks, och tills dess vill jag ha ännu mera snö. MYS!

Vaknade för en stund sedan, och känner mig riktigt utvilad, somnade runt 22.00 igårkväll ;D hur skönt som helst!
Idag har jag bara en lektion, som består utav att lyssna på redovisningar. Ska kliva upp nu, plugga och sen fixa lite käk.


LOVE IT

http://www.youtube.com/watch?v=PT8gcZh_42w&feature=player_embedded



Halv åtta hos mig

Nu har ja parkerat mig i soffan med en tallrik mat framför mig bestående av lufttorkad skinka, salami, potatissallad och vitlöskbröd :DD och så kollar jag på halv åtta hos mig.

Det gick fin fint hos veterinären. Han fick antibiotika i sprutform, och i tablettform. Som han ska ta under en 10 dagars period. skönt att det gick så pass bra i alla fall!

Hann till barngympan gjorde jag också :) kändes gött! Lördag är det tävling, och jag ska döma.. Känns lite ensam att åka på tävling själv, men de kommer gå galant.

NU ska jag kika vidare på tv:n och hugga in på min mat!



mot Karlskoga & Vet.

Nu ska jag bege mig av emot Karlskoga med Bilbo, och hoppas att han får iordning på sin tass... eller rättare sagt klo. Hittade hans klo (sporren) i sängen imorse :( buhu.. och pulpan stack fram... det ser ut att göra riktigt jävla ont!
Hoppas att de kan ta bort eventuella rester av sporren och lägga bandage...

Sen barngympa om jag hinner.


Off to school

Dags för skola och därmed prov!

Lycka till, till mig själv ;)

 


 

 


23.e November 2010

Morn morn!
Uppe före tuppen, idag gick jag upp klockan 06.15... Har kikat nyheterna och ska nu kliva upp ur sängen, klä mig och sedan stoppa i mig lite frukost... måste ladda inför prov och grejer ;)

Sen ska jag hem käka lite lunch sen ladda om för redovisning som ja hoppas blir av idag.. Sen blir det veterinären & ikväll barngympa förhoppningsvis..

Nej, nu måste jag kliva upp!


Bruten

Bilbos sporre ( klon som sitter på sidan av framtassen) har han haft problem med förr, men nu har han brutit den, så den är vriden rakt upp och är typ helt av på mitten :( tycker jätte synd om lillbusen... Men han kan gå normlat osv, men om man rör tassen blir han arg o skriker.. Stackars liten! Ringde veterinären idag, så ska  in med honom imorgon och hoppas att de opererar bort den!


Han ser ut som en klump med fyra ben,... då var han as söt!
Bebiiiis!


Plugg, plugg plugg & åter plugg

tycker bara plugghögen växer :( gah!

Imoron är det både prov och redovisning som gäller.. Är inte ett dugg laddad men jag hoppas att det går bra ändå =)
Nu ska jag snart se svenska hollywoodfruar, sen ska jag sova tidigt ikväll.


22.e November 2010

Började dagen med att baka lussebullar =D blev 132 st.Det luktar saffran i hela huset.. snöar utanför fönstret.. snart är det jul!


Nu ska jag äta lite bullar, sen börja med maten... Sen plugg och ikväll träna!


TRÖTT

Jag förstår inte!? Jag kom visserligen hem runt klockan 02.00 i natt, men somnade och vaknade vid klockan 10.30 och jag är precis gööör trött. Jag skulle kunna somna nu, men de är för tidigt, för då vet jag att jag kommer vakna mitt i natten och vara pigg.
Ska försöka hålla mig vaken för ikväll är det beck =D wihu!

Ååhå, har ett svårt beslut att ta, jag har ju gjort min första DA (deramal anchor) men vill ju egentligen ha 2 till dvs 3 st totalt. Men nu har ja vant mig vid en, och trivs i en... men vet inte hur jag ska göra beslutsångest !

Nu ska jag fixa mat!


21.e November 2010

GOOOOOOOOOODMORNING =D

Vaknade ganska nyss och inser att klockan är ganska mycket, ska vara på barngympan om dryga timmen. SÅ blir at ta tag i detta, upp och hoppa :D

Igår var vi på gymnastikledar avslutning, bjöds på italienskbuffe som var riktigt gott.. Sen lunkade Sanna, Caroline & Jag vidare hemåt till Caroline. Där började vi vårat intag av alkoholhaltiga drycker,  hade trevligt värre. Spelade spel, lyssna på muik och bara tjaaatade en massa med varandra ;P  Sedan runt 01.00 drog vi oss mot stan, gick till station där Sanna avvek och vi gickhemåt, tog en frenchhotdog på väg hem. Satt fint! Sen hem. Somnade ganska direkt.


TACK för en kulkulkväll =)

Snart skiter jag i och blogg, nu har ja fått nån fixe ide, att jag måste skriva här minst 2 gånger per dag.

Trevligheter

Har precis gjort det sista på min make up.. Får se, känner mig inte riktigt bekväm i färgen kanske, men kul att testa något nytt!

Nu ska jag plocka lite i mitt rum, sedan ska jag bege mig nr till badhuset för att avnjuta en riktigt god buffe med mina gymnastikkollegor :) Drar dit med Caroline & Sanna.. Kvällen fortsätter med Caroline och Sanna, men mera än så vet jag inte riktigt!

Förresten, supermysigt att det snöar en massa :D:D:D:D:D:D

Hoppas ni får en fin kväll!
- hunden är människans bästa vän

20.e November 2010

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ =D Hur mysigt som helst att vakna upp och se att de är vitt ute! UNDERBART!
Hoppas de kommer mera och sedan stannar bara.

Tvär däcka i sängen igår efter att ha varit hemma hos Caroline med Sanna. Var riktigt trött tydligen ;p

Nu ska jag kliva upp och ta en dusch.








Jessica




IDOL



Ikväll sänds Idol ifrån värmland, Karlstad. Det ska jag givetvis bänka mig framför, nu snart ska jag göra iordning lite mat, är hungrig igen ;P skäräll. Jag älskar mat!!!!!!!!!!!!!!!

Men undra om JAY kommer vara med ikvällens avsnitt?


Nu ska jag se förkväll i alla fall.


TRÖTT

Idag i skolan hade vi charader (stavning?) Och vi parades ihop två och två.. fick ca 10 min på att försöka få ihop det som stod på lappen vi fick. ;) Var riktigt kul!

Sedan fick vi även dra lapp angående VILKET tal som vi ska hålla på avslutningen.. Och jag är ju inte sådär super nöjd över lappen jag drog :( PM3 ska snart vara klart.. Känner att det är riktigt mycket just nu. puh!
Men snart om några få veckor är det lov =D=D och det ska bli underbart!!

Hann med 12.23 bussen hem idag också, vilket var skönt :) Blev hämtad på station av far och åkte hem och åt pasta carbonara.

Fryser, och är riktigt trött. Så jag har bäddat ner mig i sängen ;)


19.e November 2010

Imorse var det riktigt tungt att gå upp alltså.. Men nu sitter jag i alla fall på bussen till Karlstad. Tomt som fan är de, emmelie är inte med :( bara jag och David ifrån vår studiegrupp... Tänker dra hem vid 12.00 idag om jag hinner med den bussen! Sen är det helg!! Underbart!!!!!!!!

23:12

Fortfarande vaken, jag som tänkte ta mig en riktigt tidig kväll...  Imorgon ringer nämligen klockan 06.15
Sen ska man upp fixa sig, klämma i sig frukost, fylla på busskortet och sen bege sig till Karlstad och universitetet.

Tänker för mycket på allt och ingenting.. Blir jag klokare av detta? Neej.
Jag vet i alla fall att jag är grymt sugen på en resa, en resa som jag har drömt om sedan jag var liten, eller ja yngre..
Men innan dess måste jag ha sjukt mycket pengar, för den resan är låång och kommer kosta mig jävligt mycket pengar. Kommer vara värt varje krona.
Det är mycket man vill, vissa saker kommer man att genomföra andra inte. Den här resan är en sak som jag kommer genomföra, ja SKA! Frågan är bara när.. Jag är bra 21 år, jag har hela livet framför mig, så det är ingen brådska.

Tror det får bli repris på igår, lyssna på massa go musik och sen försöka sov...

GONATT!


I realize, yeah, it was only just a dream...

Just a dream - Nelly



I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

I was at the top and I was like I’m at the basement.
Number one spot and now she found her a replacement.
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby.
And now you ain't around, baby I can't think.
Shoulda put it down. Shoulda got that ring.
Cuz I can still feel it in the air.
See her pretty face run my fingers through her hair.

My lover, my life. My shorty, my wife.
She left me, I'm tied.
Cuz I knew that it just ain't right.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

When I be ridin man I swear I see her face at every turn.
Tryin to get my usher over, I can let it burn.
And I just hope she notice she the only one I yearn for.
Oh I miss her when will I learn?

Didn't give her all my love, I guess now I got my payback.
Now I'm in the club thinkin all about my baby.
Hey, she was so easy to love. But wait, I guess that love wasn't enough.

I'm goin through it every time that I'm alone.
And now i'm missin, wishin she'd pick up the phone.
But she made a decision that she wanted to move one.
Cuz I was wrong.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

If you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.
I said, if you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.






SVART VÄSKA MED NITAR

Såhär ser väskan ut som jag fick hem igår!!! Gillar den, lagom stor, lagomt snygg ;)







Dåligt humör

Jag är på dåligt hurmör, och funderar starkt på att gå och lägga mig!
Ååh, ska bli så jävla underbart med helg imorgon i alla fall!


Har hämtat ut ett paket idag också ifrån H&M, det innehöll, 2 tunikor, ett linne, ett par skor, en skjorta och en väska... lilla-julafton nästan!


På Lördag ska vi avslutning på gymnastiken, alla vi som är tränare. Då vi ska få prova på pass som KGS har, men har vi tur kan vi även på testa på gymmet :) Sen ska vi äta italiens buffe och efter det ska vi få vistas i relaxen..  Men det kommer nog bli trång hörde att det var ca 45 som anmält sig... Men de blir nog trevligt ändå =)
Annars har jag inga planer mer gällande lördag, så får se vad som händer..

Söndag så är det barngympa i vanlig ordning ;) Och så blir de pluggplugg, har prov på tisdag & muntlig redovisning.. Oj, ge mig jullov!



Tacogratäng

Nu fick de bli matlagning i stället, började bli riktigt hungrig :D SÅ nu står gratängen i ugnen, ska snart hugga in på den. MUMS!

Provsmakade kolan nyss också, den var supergod, fast den behöver stelna lite till...

Nej, nu är gratängen klar :D och jag fåååår äntligen mat i magen... Sen ska jag fan åka och handöa ingridienser så ja kan få smaka en lussebulle...


Väntar på spänning med att få se vad sanna harmixat ihop för musik också =p







baka baka

jag har precis bakat, det fick bli chokladkola :D nu är jag sugen på att åka iväg och köpa saffran & jäst så att jag kan baka lussebullar....





18.e November 2010

GODMORGON!

Nu har ja äntligen kommit upp, har inte fått mycket sömn i natt alltså :( buhu
Ska in i duschen nu, sen göra sig i ordning, fixa käk sen bär det av till skolan!


Vaken om natten

Åh, har inte kunnat somna :( ligger bara och vrider och vänder... Hur man än ligger är de Inge skönt!! Är inte speciellt trött men borde sova, imorn är det plugg och skola som gäller!!!

Fika

Har varit på fika hos Caroline. Hon hade bakat kladdkaka & blåbärsmuffins, riktigt gott =)
Sen vart det muskletande till friståendet till barngympan..

Kikade på bonde söker fru, och massa snack.. blev kvar till nio, så nu har jag nyss käkat och snart blir det sova...


INSTÄLLD LEKTION........igen

Jahapp, åkte ner till skolan tills kl: 13.00 börjar klockan 13.10.. Fick beskedet att vi inte har någon lektion idag :S ÅÅH!  Fick en lapp det det stod att vi skulle vara en grupp och göra en redovisning på tisdag om olika sekter. JIPPIE! Det var 2 pers där, och man sk vara 4 stycken.. Fårse hur det går att få ihopp en grupp.. Vet knappt namnen på alla som går i klassen... annars gör jag arbetet själv!

Trött jag blir, det är inte direkt första gången lektionen är inställd :(


17.e November 2010

Godmorgon!
Idag har jag sovmorgon, börjar inte förrens klockan 13.00 idag :D så jag kan dra mig riktigt länge nu på morgonen, och ska snart göra något riktigt gott till lunch.

Idag blir de lite plugg igen, och ska hitta en bra bild till på fredag, till universitetet :D

Nu blir de och åka och handla..


16.e November 2010

Tjena, hallå!

Idag har tiden bara sprungit iväg tycker ja..
Dagen började i skolan, därefter fixade jag mina naglar :D så nu är de fin fina igen! Måste försöka ge mig alltså, lägga pengarna på något vettigare. Men de gååår inte. Är fast!


Sedan åkte jag hem lagade pasta & köttfärsås till mig och pappa. Tittade på Tv:n ett tag, sedan var det bara att byta om och bege sig till barngympan. Träning inför truppträffen blev det idag :) och tjejerna är SÅ duktiga och kämpar på!

Kom hem runt kvart över 7, då gick jag ut med Bilbo sedan var jaglat nog och fixade en kebabtallrik. MUMS!

Nu ska jag försöka okugga lite och sen se tv. Fick hem en schysst väska, en svart med nitar undertill och en mycket snygg t-shirt oxå!





Hold my hand

Michael Jacksson ft. Akon



Halv åtta hos mig

Ny, duschat har ja parkerat mig framför tv:n halv åtta hos mig börjar strax.

Gjorde en sallad förut, skaldjur med pilgrimsmusslor =D som ja ska trycka i mig, hoppas att de smakar lika bra som jag tror ;) Ikväll är det fotbollsgalan också.. Blir nice!
Kan de bli en 5.e guldboll för Zlaatan...


Nu ska jag se tv!


tidsinställt inlägg

Är just nu på träning med Caroline. Idag kör vi styrka i 1h pass. Bra avslutning på denna dag!


hemma på lunch

Hemma på lunch, det får bli fiskgratäng och pressad potatis!

Vädret är verkligen inge roligt nu, ösregnar och har gjort hela dagen. Visserligen är det mysigt om man är inne, men inte när jag ska tillbaka till skolan.
Jag hoppas att jag får redovisa idag. Så att jag nlir utav med den. Vore toppen =)

Nu ska jag gå ner och fixa med maten.


15e november 2010

godmorgon!!

Hade riktigt svårt att komma upp idag, låg vaken till 2-3 inatt och kunde inte sova..
Nu har ja i alla fall kommit upp, är riktigt sugen på att strunta i skolan. Bara ligga kvar i sängen, under mitt varma täcke....men det tänker jag inte göra.
Nu ska jag kliva upp och klä på mig något, sen ska jag gå ner och försöka peta i mig lite frukost.. En rostad macka skulle sita fint, en med ost på... ah, så får det bli!



UGGs

jag ska infrskaffa mig ett pat nya UGGs, problemet är bara att det finns ju en uppsjö utav UGG's tanken var att min kusin skulle köpa med ett par ifrån USA, men då blir det inte förrens i Februari och det känns för sent.







Söndag 14 november & fars dag

I fredags gjorde jag min allra första tenta, jag tror inte att det gick så bra :) men det återstår att se.
Efteråt blev jag bjuden på mat av min söta kusin. Drog hem till henne och la oss raklånga i hennes soffa, sen drog vi ut på en liten shopping runta i Karlstad city. Några få inköp blev det.
Sen hem till henne igen för lite fika. Sen fick jag snabba mig ner till stationen för att hinna med tåget.
Hem duscha och fixa sig iordning.  Jag, Caroline & Madelene drog på Jocke Bergqvist show på mastis  "One night band" Vi åt mat och hade det riktigt trevligt!

Gårdagen var väldigt lugn, käkade pizza och slappade med Caroline framför tv. Han med en snabbfika med Josephine oxå, riktigt trevligt. Jag hoppas att vi kan klämma in den där bion nu i veckan oxå, vore riktigt nice.

Idag har jag varit på barngympa, Caroline & jag var med och studsa lite på tumblingen. Saknar gymnastiken riktigt mycket ibland.
Annars har jag firat fader med god mat och paket :)

Nu ska jag återgå till Beck- advokaten.

Imorgon ska man återgå till verkligheten dvs skola.. Redovisning imorgon!


En bild på mig ifrån 6 november... Utgång i Karlstad!





SNÖ

drog just upp mina persiennerna och ser att det snöar man kan inte få en bättre & mysigare start ;)




Godmorgon... elller?

Shit, kunde inte sova igårkväll, låg och vred och vände på mig. Klcokan tickade och jag blev stressad...

Men jag kom i alla fall upp i tid, nu blir det dusch och göra sig iordning inför skola & TENTA!?
ska försöka trycka i mig lite frukost, så att inte tentan görs på tom mage.

See ya!


Tentapluggat & Tentapluggar

Har tentapluggar med Sabrie & Emmelie idag på Biblioteket, men Sabrie var tvungen att dra lite tidigare så Emmele och jag satt kvar en liten stund till innan vi gav upp, drog till Coop och handlade mat :) Sen drog jag hem, åt bläckfisk, räkor & kräftor i piripiri sås. MUMS!

Nu har ja pluggat ytterligare och ska plugga lite till, sen ger jag ta mig fan upp! Det får gå som det går imorgon!

Klockan ringer klockan. 05.00 imorgon ska med bussen klockan 07.00 imorgon YES! Men sen är det äntligen helg!


2 par nya brallor

Fick en avisering via sms idag på min lektion i skolan, så när jag for hem så hämtade jag ut paktet :D
2 stycken nya brallor, dock hade de skickat en storlek för stor till mig :( så nu har jag lagt en ny beställning, som jag hoppas att jag får i början på nästa vecka!


Nu ska jag äta sen ska jag möta Emelie för liteplugg inför morgondagens Tenta! :|


11 november 2010

tjo!

Nu blir det frukost & sedan lite plugg sen skol!
Blir plugg på Bibliotektet idag också med studiegruppen.. Tenta imorgon!


Spinning, chek!

Har tränat spinning idag i 1h med Caroline :) Bra kämpat av oss. Var inte ett dugg sugen på att träna innan jag kom på sadeln, men nu i efterhand så känns det förbannat bra.

Nu sitter jag och har blivit hungrig igen :| skräll? nee, men jag orkar inte laga något. Man skulle ha en kock hemma, vad praktiskt!

Det blir sova i tid idag, för imorgon är det skola och plugg dag!


plugg, plugg

Sitter och pluggar för fullt,  ska snart åka iväg till skolan. Bara 1 h lektion idag, gööött!

Återgår till plugget.


10 november 2010

Godmorgon!
Har varit vaken ett bra tag, snöskottning klockan 04.45 imorse väckte mig! Och s3dan dess har jag inte sovit nå vidare bra.
Klockan 9.00 var jag med Bilbo o fixade klorna, han har haft problem med sin sporre.. Nu är hans klor nyklippta o fina ;)

Imorse när jag vaknade och kollade ut, så hade det kommit ännu mera snö :D ååh då blir man bra glad!

Nu ska jag fixa frukost, och sedan ska jag plugga!


Jag sa aldrig att det skulle vara enkelt, men kanske att det skulle vara värt det.

Du sa, jag är ju inte omöjlig. Du bevisade motsatsen.



Ligger klarvaken och tittar upp i taken, kan inte sova. Ligger bara och vrider och vänder på mig. Klockan tickar, och jag ska upp till skolan och göra prov imorgon. Jag börjar dock inte förrens klockan 13.00.

Nej, nu får de bli film/Tv-tittande.

Godnatt eller godmorgon



Har varut ute och lekt i snön

Efter barngympan, så hde det kommit hyfsat mycket snö. Jag och Caroline, åkte isbana ner för backen, kastade snöboll och hade riktigt kul ;) Sen bestämde vi oss för att ta en promenad i det härliga vädret. Traskade hem och bytte skor, och hämtade Bilbo .. Tog oss 1 h promenad, vilket var jävligt mysigt o härligt i snövädret.



Funderar på en ny vinterjacka också OM jag hittar någon snygg som jag vill ha annars väntar jag med en ny till nästa år...

Nu har jag precis ätit pasta carbonara, och nu ska jag ätta mig och plugga + sova, är trött :)



söööt



Hittade Bilbo inne hos mamma & pappa...




Irriterad

Åkte ner till skolan vid halv 3 tiden, och när jag kom dit så var vi  ca 5 elever. Så det blev ingen redovisning idag :( grr! Jag som hade förberett och grejer, typiskt!

När ja for hem, sladdade ja med bilen. Fast jag har vinterdäck på.. Man är inteberedd på att de är så halt ut..
fast lite roligt var det allt ;)

Fan så kallt det är ute, man blåser nästan bort! Nu ska jag dricka the och äta rostat bröd! 




små flingor

Små flingor faller i från skyn, blåser gör det också. Storm. Kommer nog inte stanna på backem tyvärr, men man kan hoppas.
Kyligt är det i alla fall ute. Knappt att jag vill tillbaka till skolan, men jag måste ju tyvärr.. börjar om drygt en timme.

Sitter bara och väntar på att tiden ska gå, eller nej ska hämta ut mitt paket ifrån jotex (A) med julpåslakan bland annat.
Ikväll är det barngympa dax igen.



9 november 2010

Sitter i skolan och funderar på om de verkligen är skola idag, är ju typ ensaken. Ensam i mitt klassrum i alla fall. Kallt och blåsigt var det ute också, bara lite snö som fattas. Igår kväll såg jag the social network, ingen höjdar film enligt mig. Nu ska jag kolla upp om det är någon lektion idag, annars blir jag grinig!

snöstorm

Imorgon väntas snöstorm enligt nyheterna ;) och  jag hoppas att det stämmer. Ska det fortsätta att vara såhär kallt kan det lika gärna komma mängder av snö.

Har ätit god thaimat :D nu ligger jag nerbäddad i sängen och har skrivit klart arbetet tills imorgon. SÅ nu hoppas jag redovisningen går bra.


Tränat

Nu har jag duchat, var och tränade med Caroline & Susanna på styrkepass :) Var klen idag, tror jag var lite övertrött på slutet. hah inget gick som jag ville.

Nu ska jag sätta mig och kolla på halv åtta hos mig :) blir alltid så hungrig efter att jag har sett detta program. Tur är att jag ska äta om en stund.

Sen blir det plugg, för imorgon är det redovisning i skolan...



8 november 2010

Har varit i skolan nu imorse, hade endast en lektion idag då den andra lektionen var inställt. SKönt! Har en del plugg att stå i så inte mig emot.
Nu ska jag vila lite, mår dåligt... Sen ta tag i plugget, fixa mat och plugga vidare. Ikväll ska jag träna :D


För mycket tankar, för lite sömn!

Har försökt sova sedan 22.45 men helt omöjligt. Ligger bara och vrider På mig. Tanken att klockan ringer06:30 gör inte saken bättre.. Åh tankarna flyger runt i skallen :S blir tokig! Ne, nu ska jag göra ett nytt försök. Puss!

EMA

Nu ska jag snart stänga av dator och se färdigt EMA...

PUSS gonaatt!!!


Hemma igen

Nu är det färdig tävlat, det gick gör bra för tjejerna. Det blev 2 stycken guldmedaljer en i hopp & en i räck och 1 bronsmedalj i räck ;D

Försäljningen gick också bra, fick en massa sålt och fick in en hel del pengar.

Nu ska jag snart äta kvällsmat sen blir det plugg och tv-tittande.

Imorgon är det dag för skola igen..


ABC - CUPEN

Nu snart drar jag på tävling.

Idag ska småtjejerna tävla i ABC-cupen här i Kristinehamn & ska även stå i kiosken och sälja massa hembakat.
Kommer bli kul =)

NU ska jag se vidare på Idol, sen packa väskan innan Caroline kommer och hämtar upp mig.


Söndagsmys

Ikväll är det Beck igen :D ikväll visas Gamen.. Kan bli lite chips till den alltså.





ÅÅÅÅÅÅÅH =D YES!!!!

Mamma kom nyss in i mitt rum, och hon hade hittat mit Thomas Szabo armband i ett påslakan. SÅ de har alltså blivit tvättat och klarat sig så fint. Fan så gött!
=D =D


7 november 20010

that fucking dream again...

morn morn.
Nyvaken och hyffsat utvilad.
Igår spenderade jag kvällen ihop med Caroline, vi drog upp till donken & åt fullekäk. Det smakade så bra! Efter det så blev det coopan för att införskaffa sig lite godis. Åkte hem till Caroline, satt och kolla film  och hade det allmänt mysigt & trevligt. =)

Ingen barngympa träning idag, men tävling vid klockan 15.00 i stället. Underbart väder, skinande sol & söndag. Annars blir det en massa plugg med tanke på kommande vecka..

NU: Frukost!



1 månad kvar



Hungrar ihjäl

Sitter här, och är riktigt hungrig.. ska käka något gott med Caroline vid 6-7 det känns som en evighet tills dess. gah!

Ikväll, går filmen number 23, den är jag riktigt sugen på att se :D vad ja minns så var den rätt bra. Så den kanske det får bli. 
NU ska jag springa ner i köket och hämta chips.


6 november 2010

Har precis ätit en god frulle bestående av pasta carbonara :D den blev utsökt!
NU myser jag med  Bilbo. Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag ut med Bilbo, får nog bli skogen idag. Underbart väder, och solen skiner.


I love you baby

I love you baby, and if it's quite all right I need you baby, you warm a lonely night I love you baby. Trust in me when I say Oh pretty baby, don't let me down I pray Oh pretty baby, now that I found you, stay And let me love you, baby let me love you.......
kom inte riktigt ihåg texten igår alltså.. men fann jag den..


Igår när jag kom hem blev degöra iordning mat, sen satte ja mig o myste framför lite film, och sen så somnade jag. Har sovit riktigt skönt men vaknade vid klockan 06.45 imorse.. och då satte jag mig i köket en stund, sen gick jag upp och kollade lite film.
Nu är jag riktigt hungrig, så de får bli frulle.


Norrmän

We like!!!!! Är på väg hem ifrån Karlstad :D har haft riktigt roligt ! Bäst!!!! Ska hem fixa mat , mysa sen sova. Puss

småplock

Var nere till affection nu direkt när de öppnade, köpt mig Ögonbrynsknivar, två nagellack, och lösögonfransar + en ring ;)



Har precis testat dem, de fungerade riktigt bra för alla små, stubbhår som är svåra att fånga upp med pincetten.
Try it!

och sen nagellacken var grå, och ett silver glitter.

Nu ska jag snart möta Caroline på  stan, för vi ska bege oss till systemet.


5 november 2010

Godmorgon!!

Fredag, fy fan va underbart :D Även fast jag har haft lov hela veckan så är det underbart att det är fredag!
Betyder att det är helg, och de är ju alltid bra.... inte sant?

Sitter och kikar på vakna med the voice, ska snart stiga upp fixa lite mat till magen, sen så ska jag ner till affection om jag hinner. Sen ska jag duscha fixa mat och göra mig i ordning. Vid klockan 17.00 drar jag Caroline & Madde in till Karlstad för att möte upp Linda & Anna. Vi ska äta en god bit mat sen vidare hem till Anna, sen blir det lite festligheter. :) Bra start på helgen.
Imorgon där emot så blir det plugg plugg och åter plugg, har redovisning, prov och tenta till veckan.

Söndag består av plugg och gymnastik tävling, ABC-cupen.

NU ska jag kika vidare på VMTV.


Promenad

Har varit på promenad i den härliga höstvädret med Caroline och Bilbo givetvis :) nu blir det kvällsmat och sen ska jag sova tidigt :P

Imorgon bär det av till Karlstad.



Chokladtryffel

Har gjort i ordning smeten till mina chokladtryfflar. Som håller på att stelna tills att jag ska rulla dem till små bollar.
Den här gången har jag smaksatt dem med glögg, för att det snart är jul. Så ska jag rulla dem i riven mörk choklad och några i kakao. Kan inte bli  annat än kanon gott! ;)



Har nyss ätit lite mat, korvstroganoff. Så jävla god mat :D älskar det! Är ett big fan av all slags mat i och för sig.
Ikväll ska jag på en promenad med Caroline..




Träslottet

Har varit och ätit lunch med mor & far på träslottet :) Riktigt gott!
Nu tillbaka till verkligheten, dvs. plugg. Himla tråkigt, men väldigt nödvändigt.

Idag blir de inget spciellt, inget som är inplanerat i alla fall. Ska förmodligen kanske baka senare, måste bara komma på VAD jag vill baka =)


4 November 2010

1 månad kvar, exakt!

Filmer igår var jätte bra, och sorlig.. Grät ett x-antal gånger.. så det brukar vara med verklighetsbaserade filmer.
Värd att se för er som inte har sett den.

Vaknade rätt nyss, riktigt fint väder är det ute :D solen skiner.

Ska snart upp och äta frukost, sen så ska jag hämta ut ett paket.


The blind side

NU ska jag se en verklighetsbaserad film, the blind side. Det är en drama/sport film.










Remember.



Kvällen

Nu är man ny duschad & ny äten, fan va gött!
Träningspasset var hårt, men det klarade vi galant.

Nu ska jag snart krypa ner i min säng. Läsa lite bok och sen se nån film kanske, eller så kanske man ska se fotbollen :D


Imorgon är det torsdag, den här veckan har gått fasligt fort. Kanske beror på att jag har haft lov denna vecka.. Hoppas veckorna fram till jul går lika fort.


Spinning

Tvungen att testa ett tidsinställt inlägg...


Är just nu på träning, spinning. Just nu trampar jag & Caroline på för fulla muggar...






PIZZA TIME

NU ska jag snart dela en pizza med min fader, jag fick välja pizza. Mitt val landade på en Azteka :) den sitter aldrig fel, bra mat innan ett träningspass...........eller?


H&M

Råkade klicka hem lite kläder ifrån H&M nyss.. Oops.. Kunde tyvärr inte stå emot :) så om sisådär om 2 veckor kommer en sms-avi. :D:D


Julmust



Sitter och smuttar på en julmust :) MUMS! Den smakar fantastiskt gott!
Julmust kommer det bli mycket utav i vinter..


3 November 2010

Om 2 månader exakt fyller jag 22 år, jösses vad tiden går fort.

Har ätit frukost ganska nyss, och har nyss börjat med maten, blir fisk och potatis. Maten får dock vänta någon/några timmar till.

Idag har vi mys väder, det regnar en massa och så är det ganska mörkt :) perfekt för film, men det kan jag ju röma om, jag måste läsa bok... blää. Det tycker jag inte är lika roligt som film.


Trött

Känner mig trött & frusen, så nu kryper jag ner i sängen med en bok.

Natti!


Dermal anchor



Idag piercade jag mig, med en dermal anchor. Jag placerade den på armen, undersidan. Var faktiskt sjukt nervös innan, men de gjorde inte värst ont & så gick det så snabbt :D tack Caroline att du var med som stöd, även fast du ej var med in under själva ingreppet.
2 stycken till ska det bli, när den första ja gjort har läkt ordentligt!!!!


Såhär gick det till:


Efter stan så åkte jag hem, sen stack jag iväg och jobbade. Och jag kan ju säga att det är riktigt schysst jobb, hade riktigt kul idag, det var underhållande :)

Har nyss slängt i mig lite pasta & köttbulölar, och nu ligger ja och myser med Bilbo som biter på ett ben.

Nu ska jag ta igen mig en stund, sen läsa vidare...


All I want is christmas....

Längtar göööör gör mycket efter jul nu..

Julstämmning, julmat, julmusik (http://www.youtube.com/watch?v=w5cX_ncZLls), tänka ljus, julgran, julgodis.




Men det är inte långt kvar till det är 1.e advent nu, bara det blir ju mera julstämmning. Med adventsljusstakar, utegran, lussebullar, pepparkakor, glögg, julmust och juleskum.

Men det var ännu mer speciellt när man var liten.. Väntade på tomten och allting.. barnens högtid. Fast ja älskar julen lika mycket nu som när jag var liten. hihi



2 November 2010

Godmorgon!

Typiskt attman ska vakana tidigt när man väl har lov,höstlov! Fast det är ganska skönt att komma upp i tid :)
Ska försöka ta mig upp och fixa något att äta, min mage riktigt skriker efter mat/frukost nu.. Som den alltid gör iofs.
Idag ska jag plugga & läsa massa böcker. Yippe. Sen ska jag möta Caroline påstation vid klockan 14.00 så ska vi ta oss en sväng innan det är dax. Efter det är det jobb som gäller, 16.oo-18-3o



Tränat

Har tränat idag, blev 1 h styrka. Sedan dess har jag duschat och ätit två smörgåsar.
Bilbo har skadat tassen, sin lilla sporre :(  stackars honom.. Han är jätte öm, men bruten är den inte som tur är så förhoppningsvis blir det bättre snart..
Imorgon händer det grejer. Ska jobba också =)

Är tikitigt trött, ska se svenska hollywoodfruar sen sova.

GE MIG CHIPPPPPPPPS!

PUSShej


Promenix

Har varit ute och promenerat i 1h nu med Caroline. Ska få tacos nu av min snälla fader :) Sen ikväll ska jag träna styra med Caroline & kanske Susanna. Ska bli gött!


1 Novermber 2010

Godmorgon!
Tänka sig att det redan är november, tiden går verkligen fort. Snart är det 1.e advent och det betyder lussebullar, kan knappt bärga mig tills dess. Mysigt :)

Vaknde redan klockan 05.00 i natt, och låg vaken ett bra tag, som tur var somnade jag om nu till 8.30.
Ledig vecka den här veckan, hur underbart som helst!!  Blir en hel del plugg, och imorgon blir det jobba en sväng på eftermiddagen.


RSS 2.0