31 oktober 2010

Sista dagen på denna månad.

Igår var det ju halloweenfest som gällde, hade riktigt trevligt! Imorse drog Susanna, Linnea & jag till bussen, som vi precis missade. Så det fick blir en liten promenad ifrån lorensberg till universitet, vi hade i alla fall tir med vädret :) men vi hann i alla fall med 10.00 bussen, sen var det bara hem göra sig iordning för barngympa. Vi var väldigt få idag, så de fick slita ordentligt. Annars har jag varit grymt trött idag. NU ska jag se vidare på tv och vänta på Beck-flickan i jordkällaren.

i veckan är det lov, underbaaaart!


Sööndag

Godmorgon! Ligger i soffan hemma hos Josephine & Niklas. Det är bara jag som har vaknat, de andra sover för fullt, tråkigtsom tusan.. Igårkväll var vi över till deras grannar, sara & Martin. Det var riktigt trevligt! Och alla var utklädda : D tyvärr orkade jag aldrig ut, utan stannade hemma och kilade lit tv, men jag tror jag somnade mitt i en konversation med Niklas. Haha! Tack för igår alla inblandade! Nu hörde jag Susannas ljuva stämma... ;) på onsdag ska jag få massage, nån speciell sort, minns tyvärr inte vad den heter. Och efter de blir det SAW 3D :dddd yuppie ! Nu ska jag snart kliva upp och byta om, sen blir de buss hem och duscha och sen barngympa.

Rastlös

Sitter här och har precis plockat fram allting, packat ner kläder osv. inför kvällen.

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå jämt liiiite fortare så att Susanna kommer hit, så vi sen kan bege oss till station & Karlstad.

Nu ska jag logga ur här ifrån & sen drar jag! ciao!


Ha en fin kväll!


Halloweenparty!

Idag ska jag fara in till Karlstad på Halloween fest :) Susanna & jag tar tåget in till Karlstad klockan 16.00..
Sen vidare till långtäppan  Josephine, där vi ska göra oss i ordning, sen blir det över till grannen på halloweenfest.

Problemet är bara att min första plat gick i krash :( och även min andra :S så nu sitter ja och funderar ut hur jag ska lösa detta problem.. AAGRH, irriterande!
Någonting ska jag väl kunna komma på.....hoppas jag! Vill ju inte vara utklädd till någon/något som nån annan är hellr..

Ska ta en bit mat och tänka över saken.





127 Hours

Ny biofilm som jag vill se nu.... Verklighetsbaserad som ja tycker är bland det bästa på film....




Elefant









http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8038007.ab


Lördag 30 oktober

Godmorgon! Vaknade just och jag har ont i halsen :(( no!!! Ska försöka somna om ett tag till och hoppas de inte gör ont längre..

Oasis - Wonderwall

Bra låtval av Olle :DD















Jag vet något som inte du/ni vet ... mihihi

Fredag!

Kom hem ifrån Karlstad för drygt 1 h sedan, har varit i skolan. Efter det mötte jag upp, Caroline, Linda & Anna på uni, sen tog vi bussen till city. Där vi strosade omkring i affärerna och shoppade lite. Sen kom även Linnea :)
Fikade och sedan tog Caroline & jag tåget hem till Krietinehamn igen.

NU ska jag faktiskt bara ta igen mn och bara inte göra någonting. Fan så gööööööööööött!


29 oktober 2010

morn morn!

Uppe med tuppen, har just plattat håret, och nu ska jag fixa lite kläder, och sedan äta frukost :P sen stressa ner till stationen & hoppa på bussen till Karlstad och universitetet.
Himla skönt att det är FREDAG idag :D:D

PUSS

Gokväll

Jag är jäääättetrött nu, har tränat i 1,5 h och a.c mobergs pass är inte att leka med. Känns triktigt gött efteråt i alla fall ;)

Nu ska jag se vidare på Rosa bandet galan och sen sova.


Imorgon är det uni som gäller ca 9-12 sen blir det stan en sväng med Caroline & Linda? =)


PUSS natti!


Vit kladkaka

Min vita kladdkaka gräddas i ugnen och jag börjar bli riktigt otålig. Jag vill provsmaka... Men efter den kommit ut ifrån ugnen så ska den svala, in i kylen, sen ska jag göra glasyr och sen in i kylen igen sen efter det DÅ får jag provsmaka. Vilken jävla process alltså, bara för en god bit kaka. Den som väntar på något gott......


Ska snart ta tag i maten också, ska göra egna köttbullar i brist på annat skoj som händer..

sen så ska jag ner till station också och fylla på mitt busskort med pengar så jag kommer hem ifrån Karlstad imorgon också ;D

på återseende!


28 oktober 2010

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sedan, och har busat med Bilbo en massa nu på morgonen. Mys!
Ska snart bege mig upp till trumpeten för att införksaffa mig ingridienser, ska nämligen baka en vit kladdkaka idag. Hoppas den blir lika god som på bilden ;)

Vid lunch har jag en lektion, annars har jag en ledig dag.



I really fuckin miss you

Sitter och väntar på att mina scones ska gräddas klart i ugnen, fick en fix ide att baka sisdär 21.15 bra tid enligt mig. Jag är ju hungrig! ;)

Sen ska jag parkera mig i sängen och invänta kungarna av tylösand sista programmet, vad ska jag nu följa på onsdagskvällarna?
Men jag har hört ett rykte att Big brother ska börja sändas igen, kanske blir de det programmet, kanske inte. Det återstår att se.

Imorgon har jag en ynka fjantig lektion, som för mig känns otroligt värdelös, den förstör min dag :(
men man ska inte klaga finns de som har det värre...

Ooops, nu är de klara bäst att ta ut dem så de inte blir kolsvarta...


Spinning

Idag har jag & Caroline tränat spinning i 1 h :) Gött!

Sitter nyduschad framför datorn och ska snart börja fixa ytterligare med mitt PM2. Var hemma hos David förut och meningen var att vi skulle ta en titt på allas PM men de vart mycket prat om annat..... som vanligt.

Men nu ska jag ta igen mig lite först..



Kläder

Igår fick jag paket hem, med kläder. En tröja och en klänning, tyvärr hittade ja ingen bild på klänningen TFNC Miu Miu, en röd sådan. Sedan en tröja från Jeane Blush




27 oktober 2010

Godmorgon, har precis avnjutit min lunch bestende av köttbullar och potatismos. Mums! Blev tidig lunch idag,
nu ska jag duscha sen ska jag sätta mig med mitt pm2 och sen har jag en lektion vid lunch idag.

Så har en riktigt slapp dag idag, sen ikväll så ska jag träna spinning förhoppningsvis.




Donken & massa annat onyttigt




Hämtade ut ett paket idag från Nelly och fann även denna nya choklad ifrån Marabou, vinter vit! Vit choklad med smak och vanilj, den smakade gott, dock tycker jag att vit choklad kan bli lite väl söt. Var tvungen att testa bara för att den var ny och att det är en vinter edition.


Nu ska jag fixa mat, ifrån donken :D MUMS! Det var länge sedan jag åt mat där ifrån så att det ska bli riktigt smarrigt!


Sen ska jag sätta mig ner och skriva lite på mitt pm.


Barngympa

Ska strax bege mig ner till stan för att möte upp Caroline, ska fixa en grej på stan sen så ska vi på barngympa.

Har gått snabbt idag hela dagen, har varit i skolan haft intressanta diskussioner. Så det har rullat på bra. Går bara och väntar på att jag ska bli sjuk, är så jävla slö hela tiden, och känner mig trött. Så snart är det väll min tur att ha influensan eller liknande. Peppar peppar.....

ne, nu ska jag plocka ihop lite papper inför gympan. Tjo!


Träna

Ska snart sticka iväg och träna i 1 h.

Haft en riktigt go dag idag, har varait i skolan, och slutade 9,40 sedan dess har jag bara gjort ett arbete, en uppsats. Annars har jag inte gjort ett dugg.





25 oktober 2010

Godmorgon!

Helgen har passerat och det har gått undan. I fredags tog jag det bara lugnt satt hemma och kollade idol.
Lördagen bestod av gymnastik, hade tävling med de små. Det gick rikttigt bra för dem :) 8,0 på trampettjakten och så kom de 3:a i valfrid. Då var vi bra stolta över dem!
Sen på kvällen hämtade Sanna & Therse upp mig och Caroline så satt vi och drack och pratade en massa. Caroline och jag traskade hem runt 23.30 kanske och Sanna & Therese traskade vidare till Mastis. Sen efter en stund fick jag en inbjudan till Susanna och gick dit, blev kvar där en stund sen gick jag hem o sov.

Gårdagen bestod av gymnastik igen, valig träning. Annarsw en väldigt lugn dag, avslutade med Beck - skarpt läge.

Nu sitter jag nyduschad, och sak fixa frukost sen är det skola.


GYMNASTIK

Godmorgon :D Pigg och utvilad är precis vad jag är! Underbart.

Nu ska jag ta tag i denna dag igenom att kliva upp ur sängen, duscha, klä på mig, äta frukost, fixa iordning lite gott till hallen sen ska åka och hämta Caroline sen till Brogårdshallen. Kommer bli en heldag med gymnastik :D Jag & Caroline ska hjälpa till på mini och Sanna ska döma.

Nu ska jag kliva upp!


BIO!!!!!!!!!

ÅÅh, det finns en rad massa bra bio filmer som jag vill se nu....

På första plats kommer Saw 3D

Denna film längtar jag verkligen efter. ÄLSKAR de andra filmerna jag sett så det kan ju inte bli annat än GÖR BRA när det är med 3D!!! WOW!!! Can't wait!




2.a Paranormal Activity 2



3:e Himlen är oskyldigt blå



4:e Till det som är vackert



5:e The social network






Diggar

Börjar digga Linnea mer och mer i Idol faktiskt :D Annars har jag ingen direkt favorit i år, men Jay är riktigt duktig sångare. Elin är jävligt tuff.. Olle är ju good, och lille Weise är bra han också ;P


Idol

Om dryg 1 h börjar idol, det ska jag spendera min kväll med :) Annars blir det väldigt lugnt.
Är trött, och ska upp tidigt imorgon... eller tidigt och tidigt klockan ringer 08.30 sen är det dags för gymnastiktävling hela dagen lång. Kommer bli riktigt roligt & spännande. Var länge sedan det var tävling. Trampettjakten/Valfrid mini/yngre i Brogårdshallen.







Rosa

Idag har jag införskaffat mig der rosa bandet som är designat utav Liselotte Watktins.






Helg!

Fick sluta tidigt idag, redan klockan 11.00 så jävla underbart! Och gestaltningen gick väl sådär alltså, haha! Nej, men de gick bra! :) körde lite grupparbete och nu sitter jag i bussen hem. Fanns ingen plats i bussen knappt så sitter vid någon som ja inte känner, har som tyr Emelie på min högra sida som jag kan snacka med! Nu ska jag hem och skriva på papper ifrån konsumentrådgivningen. Hoppas bullföretaget åker dit och förlorar. Svea fondval. Akta er för dem!! ..... Eller var inte lika dum o gå på deras bluff... Nu är jag hungrig också!!!!

22 Oktober 2010

Fredag! =D underbart!

Jag är för jädra trött, det var svårt att komma upp ur sängen i morse, hade ju helst skippat skolan idag. Men man få väl ta sig igenom denna dag också.

Lite lite vitt låg det kvar på backen idag, men inte så mycket som jag hade hoppats på :(

Nu ska jag se tv till jag ska fara till station!


DET SNÖAR =DDDD

Även om det är ytterst lite, ingen snöstor direkt. så snöar det faktiskt =DDD
Men nu måste jag sova, ska upp 06.15 PUSS!

Am I in love with you, Well I don't know still.

Puh, nu har jag duschat och tränat :D nu känns det riktigt gött, lite ensamt var det kanske, men de gick allt.

Har precis skrivit ut och fyllt i bedömningsunderlagen inför lördagen. Nu ska jag börja på en ny serie, denna gång en mini serie. Glappet.

Imorgon väntar universitet och en gestaltning inför klassen som jag inte ser fram emot .. HAHA men de kan bli kul!

Fick sms av Sanna som befinner sig i Norgeland och de har SNÖ, SNÖ som jag längtar efter.. ta med lite på lördag! ;)


Uttråkad

Nu har jag sett alla 10 säsonger av tre kronor, himla kasst slut tycker jag!  :( Visste visserligen hur det skulle sluta..

Har tråkigt och är rastlös, ingen som vill träna med mig heller. Frågade Caroline, som var upptagen & Susanna pluggade i Karlstad. Därför bestämde jag mig att jag drar och tränar ensam idag. 1,5 h styrka, kondition & balans med A-C Moberg.

Nu ska jag byta om och sen bege mig...


SÖKES!!

Nya marabou vintervit, en ny, god älskling hos marabou...



Ge mig!



21 Oktober 2010

-7 grader imorse ingen höjdare... kallt! Bara snön som fattas, men jag hoppas på att snön kommer ikväll ;)

Är inme på sista säsongen av tre kronor nu, och det är ganska spännande :P så kan inte slita mig ifrån tv:n nu. Måste snart dra mig ifrån ändå, för jag ska fixa lunch för sen vid klockan 12.00 har jag skola i 1 h.


Kul att ses igen, det har gått en lång tid

Har parkerat mig i sängen, nyss ätit 2 mackor och druckit lite vatten, nu ska jag se nått avsnitt av tre kronor. Börjar närma sig sitt slut på serien :(
Ska försöka hålla mig vaken till Kungarna av tylösand också. Sen tar jag natten.

Blev ju ingen träning idag tyvärr, så jag, caroline o Bilbo var på långpromenad i stället..




Pasta

Har proppat i mig pasta vongole nyss, som jag tillagade  själv :D jag älskar allting som har med pasta och göra, och har fått smak för alla olika skaldjur på sista tiden så varför inte köra på två favoriter?




Har haft skola idag, dock bara en lektion och det var grupparbete :) så tiden sprang iväg.
Nu ska jag bara vänta på att klockan slå fyra så att jag kan bege mig till david för lite plugg.


:DDDDD



:DD snööö!!!


SNÖ & Julmust skulle sitta fint nu :P



20 oktober 2010

Godmorgon!

Har precis stigit upp och ser nu fortsättningen på Of mice and men eftersom jag råkade somna igår :/
Men skönt var det att somna tidigt...

Ser ut att vara riktigt kallt ute, de är is på bilrutorna.. Varför kan det inte komma lite snö när det ändå är så kallt? :O
65 dagar kvar till julafton, och jag längtar så jädra mycket!!!!  Julmat, julstämning, julprogram på tv och självklart längtar ja lite efter jlklappar också ;)



Bilbo på julafton -08


Sanna & Jag i pulkabacken!







Of mice and men

Nu blir det filmtime, har läst boken och nu tänkte jag se film.. Of mice and men. Imorgon gör studiegruppen en gestaltning av boken som ska redovisas på fredag, kommer nog bli riktigt roligt att se alla gruppers resultat.
=)

Annars har jag bara en lektion imorgon, och då ska vi prata om ätstörningar och sen på kvällen blir det spinning förhoppningsvis :DD gillllla!!





















Inställd lektion

Min sista lektion var inställd idag, gissa om jag blev glad? :)

Gick hem läste lite i en bok som vi ska läsa på universitetet. Sen råkdade jag byta ut boken och kika på tre kronor i stället, sen så råkade jag somna, och nu kom pappa in och väckte mig.. Känner mig riktigt trött. Usch, skulle ju inte powernapa idag, tänkte ju sova tidigt ikväll i stället. Hoppas jag kan somna någorlunda tiddigt ändå.

Nu ska jag byta om till barngympan.


Klick

Har klickat hem kläder såhär på morgonkvisten.. Känndes ju roligt med nya kläder, mindre kul att pengarna i plånboken minskar :( Fast det är ju ganska logiskt!

Nu ska jag pysa till skolan..



19 oktober 2010

Fan vad tiden ska gå segt, känns som den står stilla just för tillfället. Är redan på klädd, fixad och har till och med ätit frukost.
Börjar inte skolan förrens om 1 h, och nu börjar jag bli rastlös :(


Tex & bild lånad ifrån Marres blogg :)

"Igår förmiddag hade jag Jessica hos mig, så roligt när hon kommer för hennes naglar är så roliga att jobba med, hon har så sjukt fina naglar i sig själv…det är alltid lika roligt att fixa hennes naglar. Blandade iordning en egen mix med akryl som slutade i en jättefin hallonfärg, ”fadade” sedan lite guldigt shimmer på varje nagel, ja det blev fint! lite kristaller i tummarna också, bling! bling!"

Blir Karlskoga på lunchen idag, annars så skola. skola och sen barngympa. Sista träningen, för på lördag är det tävling för de små =) Ska bli spännande..


18 oktober 2010

68 dagar kvar till julafton!  Längtar efter snö nu..


Fick ganska nyligen ett sms av Caroline att hon har fixat biljetter till One nigh band med Joakim Bergqvist på Mastmagasinet 12 november :) Ska bli riktigt roligt, hört mycket bra om den showen.

idag är en lugn dag, ska läsa lite i min bok som vi ska göra en gestaltning av på onsdag studiegruppen & jag. Kan nog bli riktigt kul!



16 oktober 2010

Nyvaken...
Igår blev det idolkväll hos Caroline med några glas rött, choklad o äpple :D det får man tacka för!


Dka snart ta tag i denna dag, men först :P tre kronor!



15 Oktober 2010

Haha, dålig tidsuppfattning... fick sms av Caroline som frågade om jag ville komma över och kika på Idol ikväll, och jag fick flr mig att klockan var runt 22.00.. Härligt!

Idag har jag varit på universitetet 9-12 kort dag, sedan blev det fika/lunch med Josephone & Linda på Uni. Sen tog jag & Linda bilen in till stan och shoppade, och köpte varm choklad med grädde & marsmallows, smakade riktigt gott idag när det var så kyligt ute! :D
Sen drog vi hem till Lindas mor och bara satt och snackade och kollade på datorn på roliga Youtube klipp.
Älskar från och med nu sjölejon. <3


Nu ska jag byta om till något bekvämare och bege mig till Caroline snart!


Dålig start på dagen

Sitter på lektktion och pratar om kvinnligt och manligt språk.. Ganska intressant, men just nu vill jag bara hem och lägga mig och sova. Haft en riktigt dålig start på dagen, för det första så har jag knappt sovit i natt kanske 2-3 h Max, hittade inte min plånbok imorse med pengar och mitt busskort, åkte ner till pressbyrån för att skaffa mig en bussbiljett men då var självklart apparaten trasig. Ut i bilen arg o stressad fick pappa köra mig till station dör jag skulle göra ett nytt försök, där var det inte ens öppet!!! Gah ! Så fick springa till pappa och fick ta hans kontokort för att ens komma iväg! Tack och lov! :). Längtar efter lunch nu, är så hungrig !

sömnlös natt

SOmnade runt halv 2-2 i natt, och har varait varken mer eller mindre under natten, vaknade sedan vid halv fyra och bara väntade på att klockan skulle ringa. Vid klockan 06.45 steg jag upp, plattade håret, nu ska jag bara fixa lite frukost sen så blir det att bege sig till stationen och ta bussen till universitetet.

Hoppas att tiden i skolan går snabbt, för jag kommer vara riktigt trött senare idag har jag en känsla av.

men det är i alla fall helg efter denna skoldag! Göttt!


Azteka

Tryckte i mig en halv pizza runt 17.30-18.00 strax efter jag ätit den goda pizzan fick jag en inbjudan om att följa med och träna. Eftersom jag har haft tråkigt hela dagen, och var väldigt rastlös, så tackade ja ju självklart ja :P

När jag väl kom till Susanna så sa hon att träningen var 1,5 h och bestod utav styrka, balans & uthållighet och jag var bra nära på att gå hem, hur skulle det gå med en pizza i magen.. Men det värsta som kunde hända var ju att jag skulle på håll. Vilket jag också fick :( men jag klarade hela passet, och nu är jag nyduschat och nerbäddad, JÄVLAR va gött det känns nu :D

NU tar jag kvällen, imorgon är det uni :D ska fika/luncha med Josephine , ska bli trevligt!



Trött

Är riktigt trött och sliten. Ligger redan nerbäddad i sängen under täcket.

Var på väg att somna nyss men, klockan är på tok för lite för att sova redan. Ska försöka hålla mig vaken till kungarma av tylösand, sen tar jag banne mig kvällen :)

Imorgon är det en lektion och på den lektionen är det prov som gäller, hoppas det går bra!


Spinning

Snart ska jag & Caroline iväg och trampa cykel, blir spinning 1 h.

Har varit i skolan idag, kollat igenom 2 fallstudier om anorexi & bulimi. Och även lyssnat en hel del på läraren, intressant men var så himla rastlös i kroppen. När jag väl kom hem, smällde jag i mig en massa chips och somnade framför tre kronor. :S

Nu ska jag byta om & packa väskan sen bege mig till träningen.





SUGEN




Är så himla sugen på chips, ååh! Men nu snart ska jag äta pasta & köttfärsås, det får duga till efter skolan. Direkt efter skolan ska jag springa och köpa mig en påse chips och vräka i mig!



13 Oktober 2010

Har börjat sova riktigt länge nu för att vara mig tycker jag-.. Vaknar runt 09.30 varje dag nu, det måste jag ändra på.
Haft konstiga, oroliga drömmar i natt :S usch det gillar jag inte..

men nu ska jag gå upp....




Stuvade makaoner

Har just ätit en god måltid bestående av falukorv och stuvade makaroner. MUMS!

Har varit på barngympa, och tränat inför tävlingen som äger rum om 2 veckor, närmare bestämt den 23.e Oktober.
Har varit ute med Bilbo och promenerat också. Det var riktgt kyligt ute.

Nu blir det halvåtta hos mig, sen sverige - holland. Heja Sverige! Sen tre kronor & sen SOVA.
Imorgon är det slut på ledigheten och skola... + träning!


Barngympa

Har bakat goda vanilj & kanel bullar, endel med choklad en del utan. Har smällt i mig en, men ska nog gå ner och smälla i mig några fler nu innan barngympan :D

Idag hoppas jag att valfriddansen blir helt klar, och att vi väljer ut varv.


Bilbo








12 Oktober 2010

Nu har jag nyss blivit väckt, först av ett sms. Och sen strax där på rusar min hund in och studsar på huvudet och river i ansiktet och slickar, vill att jag ska upp och leka med hans leksak. Bara att lyda och stiga upp :P men såg att klockan ändå var mycket så det var bra!

Idag är jag ledig IGEN :D känns ju underbart!

Får se vad jag ska hitta på idag, ska i alla fall på barngympa ikväll.


längtan efter jul

Sitter här och snackar med bland annat Sanna på msn, och hon berättade för mig nyss att hon satt och drack julmust :O jävlar va sugen hon gjorde mig på julmust nu, gu va gott! Det får mig även att längta efter julen ännu mera än vad jag redan gör!

Inatt var det ju som sagt -2 grader, så det lär inte dröja innan den första snön faller.. Åh, va mysigt!
Kikar runt på internet på lite julklappar.. I år ska jag i alla fall börja i tid, som jag har sagt vart enda år. Men i år ska det bli av! ;)


Har tränat styrka idag, och kommer antagligen ha en förbaskad träningsvärk imorgon. GILLAS!

Nu ska jag se vidare på tre kronor och sen sova!


PUSSS



Träning

Iväntar att få dra iväg och träna, så att det händer något roligt & givande denna dag.

Har tryckt i mig 3.e portionen mat för dagen och är fortfarande hungrig, vad är det för fel?
Men nu kan jag inte äta mer innan träningen för då får jag håll.

Ska pysa och byta om nu, sen packa väskan.. Sen drar jag och hämtar Caroline =D




Trist

Har otroligt tråkigt :( är nere idag.

har kikat tre kronor, ätit mat och duschat, mer än så har jag inte gjort idag..

Åkte en sväng med pappa förut och då såg jag att de kört på ett bebis rådjur? (tror det var ett rådjur, såg inte så noga. Men de måste de har varit)  precis vid mig.. När vi hade handlat så var de som kört på de borta, men rådjuret låg kvar :( FY FAN! Usch...

Nu ska jag ta och baka något gott!



11 Oktober 2010

Godmorgon!
Tidigare imorse var det -2 grader ute, redan :S nu kommer det gå fort, tills det blir SNÖ =D


Jag är fortfarande riktigt trött efter lördagens festligheter, får hoppas att det ger med sig snart..
Skönt, med en ledig dag, ska se lite tre kronor sen blir det dusch och frukost.


Trött

Nu har jag precis kommit hem ifrån Caroline :) Nu ska jag hoppa ner i sängen, och se något avsnitt av tre kronor sen tar jag kvällen.. Ledig imorgon, det betyder lite plugg och träning på schemat :D PUSS natti

Söndag

Ligger i soffan hemma hos Caroline :) ser gossip och ätet godis! Igår var det inflyttningsfest och festligheter. Riktigt trevligt! Fick nattgäst också :) Therese. Idag har jag haft barngympa och ätit pizza, ikväll blir det en tidigt kväll! Nu sk jag återgå till programet! Puss

Lördag

Kom precis ut ur duschen..

Har varit på en skogspromenad med Caroline, sen har jag träffat Sanna en snabbis. Nu sitter jag här framför datorn och gör ett inlägg i bloggen och ska vänta på att mitt hår torkar någon gång :P
Vid klockan 17.00 ska jag hänta Therese på stationen, sen ska vi hem till mig fixa oss i ordning och sen drar vi hem till Caroline på festligheter. Kommer bli riktigt kul, gänget från karlstad kommer också :)

Imorgon är det barngympa dags igen också.. Hoppas man mår bra då bara;)

ha en fin kväll!


stövlar



Mina nya stövlar ;)



9 Oktober 2010

Godmorgon!

Idag har jag tagit mig en ordentlig sovmorgon, och det var riktigt skönt!
Ligger och kollar på tre kronor, och ska snart ta tag i denna dag och fixa frukost.

Ikväll är det inflyttnings fest!


T R Ö T T

Kom hem ifrån Caroline nyligen, har varit där kikat idol, ätit chips & popcorn med Sanna :) DEt var riktigt trevligt att träffas, det var ju inte precis igår.
Men nu är jag riktigt jädra trött alltså, dags att sova och ladda inför morgon dagen, då blir det festligheter!




Chips, chips

Sitter och trycker i mig en massa sourcreme onion chips, och det smakar för jäkla gött! :D:D Kollar även efter avsnitt på tre kronor, och har precis hämtat ut ett paket ;D ett par schyssta stövlar, eftersom jag på senare dagar har blivit en sådan skogsmulle :P

Nu ska jag snart bege mig till Caroline okså :)


RELAX

Idag har jag haft en kort skoldag på uni 9-13 efter det åkte jag hem, packade väskan, hämtade upp Caroline och åkte till nya badhuset, vi spenderade eftermiddagen i bastun och bubbelpoolarna :) Riktigt skönt! Och nu ska jag äntligen få i mig lite mat, jag har ätit snickers o en banan idag :( så jag är vrååååååålhungrig. TACOS ska det bli, det vattnas i munnen på mig!


Nu, tre kronor.



Bananer & fil

Nu ska jag gå ner i köket för att hämta fil + banan, och försöka äta mig lite mätt på! Sen ska jag lägga mig i sängen och se film "populärmusik ifrån Vittula" BLÄÄÄ, orkar inte se den igentligen, men måste fresha upp mitt minne inför morgondagen känner jag.

Har jobbat idag, och det BRA! =D

Imorgon är det fredag, hej, nu ska jag stänga ner här.

pyss


Skuulan

Nu ska jag sticka iväg till skolan =D

tjo!


7 Oktober 2010

Godmorgon!

Skitväder idag :( regn, mörkt och kallt! Äkta höstväder, fast lite mysigt är det nog i alla fall. Har precis vaknat upp, nu ligger jag i sängen och tittar på VMTV och ska väl så småning om gå upp.



seg

Har placerat mig i sängen, med datorn på magen. Är riktigt trött!

Har spinnat, stressat hem duscha och sen blev det ner till david för studiegruppsträff och plugg, vilket det dock inte blev så mycket utav, men men.. Jag har  i alla fall gjort uppgiften tills på fredag, så det är skönt!
Sen hem igen efter drygt 30 min, ut med Bilbo sen åt jag en mycket god hamburgare med pommes :$ men uh så gött det var!

Nu kikar jag lite på bonde söker fruga, och ska inväna kungarna av tylösand, sen ska jag sova! Innan dess blir det lite tre kronor..

Gonatt!


Bakar

Håller på och bakar baugetter här för fulla muggar, får se om de blir goda :) värt ett försök i alla fall. Försökte mig på att göra omelett ocks, vilket inte blev en helt snygg omelett, men den var riktigt god.

Madelene ringde mig precis också, så imorgon så ska jag jobba:)

Nu ska jag in med baguetterna i ugenen och sen så ska jag byta om och träna.

TJO!


6 Oktober 2010

Godmorgon!

Har precis kommit in efter en härligt promenad med Bilbo :) det var faktiskt riktigt skönt ute, om man klädde på sig ordentligt! Nu ska jag nog kolla på populärmusik ifrån Vittula, vi ska snacka om den på fredag på universitetet, så det är kanske bäst att jag kollar på den nu. Har ingen större lust med den, har sett den. Fast det var ju ett tag sedan, så kanske bäst att friska upp minnet.

Vid 13.00 idag är det skola också, diskussion om drömmar, sen hem byta om och invänta Spinning!


Tre kronor

Jag ligger här i sängen och stotbölar till tre kronor :( var så länge sedan man såg den serien och nu när klimax (hans-åke?) blir skjuten, då sprack det för mig... haha
Nu får jag torka tårarna och börja på säsong 2.

Imorgon är det skola som gäller, men innan dess uträtta några ärenden, hämta ut paket, åka och handla.
Sen så ska jag träna spinning imorgon igen med Carolien! Och jag är riktigt taggad!!!

Nu ska jag se 1,2 avsnitt till sen ska jag faktiskt sova, och drömma så att jag kan ha något att diskutera på min lektion imorgon ;D



Dusch

Ny ska jag slänga mig in i duschen, har precis äötit god korvstroganoff och ris :)

Har sprungit och varit på barngympa. NU blir det duschen och sedan sängen + tv/dator.


trött

Har precis bytt om, och satt mig framför datorn :) Har varit i skolan och snackat om drömmar och deras betydelse. Var lite roligt. Imorgon är det diskussion på det i form av grupparbete.
Nu ska jag bara ta igen mig lite och vänta på att Caroline ska höra av sig..

Äta lite godis ska jag göra också, köpte mig en ordentlig påse förut. uh va gott! 
Blir nog idol ikväll också..






:-*


MÄTT

Har precus avnjutit en god lunch med pappa. Fick bli bacon/sparris pasta, och nu är jag proppmätt. Ska vila lite innan det är dags att ta sig tillbaka till skolan igen :)

Ska kika lite tre kronor också..


Rubrik




















Allting kretsar inte kring dig....

5 Oktober 2010

Är det redan morgon? Jag som inte ens trodde jag hade somnat :( aja, bara att gilla läget och kliva upp det.
Ska nog tusan gå hem och sova efter första lektionen sen.

Idag är det 2 lektioner i skolan, sen ska jag ut och springa :) och ikväll barngympa, så det är ganska fullt upp..





TRÖTT!

Har varit och tränat, step fick det bli idag :) Har precis kommit ur duschen det var riktigt skönt.

Ska faktiskt ta kvällen tidigt idag, för jag är riktigt trött, och är ju som sagt lite krasslig, men hoppas att de ger sig snart. Ska nog kika på Lite sällskap i alla fall, finns inte så mycket bättre på tv.n ikväll..

Även jag liksom andra har skaffat mig en underblogg, med lösen..

Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot?
Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!




TRÄNING

Lagar mat, kyckling o klyftpotatis fick det bli.. Är super hungrig, som vanligt!

Ska dra och träna ikväll med Caroline! =)


Slutat för dagen

Såpp, då var den dagen gjord i skolan, Gick hyfsat nabbt i alla fall, så nu ska jag kika vidare på Tre kronor och sen så ska jag ta tag i denna tag :) laga mat osv.


Förresten så är det super kalllt!

4 Oktober 2010

Morsning korsning!

Sitter här nyduschad inlindad i min handuk och kikar lite på TRE KRONOR, kommer ni ihåg den serien?
Ja tyckte i alla fall om den när jag var mindre. Så den ska jag börja kika på nu :)

Ska snart bege mig till skolan också, börjar om en timme, men innan dess bör jag byta outfit & slänga i mig frukost!

Sen ska jag på lite infomöte vid tolv, annars händer de inte så myket mera idag!


Söndags kväll

Ligger i sängen och mår dåligt.. Känner mig riktigt hängig. Ont i magen och förkyld, ush!

Kollar på Sveriges fetaste man och inväntar sista filmen av Irene Huss-guldkalven. Efter det ska jag faktisk sova, för imorgon är det skola, och tidigt. Slutar redan 9.40

Nu ska jag återgå till programmet..


SLITEN

Känner mig otroligt hängig antar att det beror på att jag är förkyld. USCH! Jag vill verkligen inte bli sjuk, eller sjukare kanske det heter. Jag är glad så länge ja klarar mig ifrån feber.

Har precis ätit lite mat, mos, löfbiff och sås. Riktigt gott!

Ska vila en stund nu.


3 Oktober 2010

Godmorgon!

Igår blev det trevligheter i Karlstad hemma hos Josephine, med Susanna, Rebecka & Anna :) Var riktigt trevligt.
Är hungrig så det bara skriker om det, pappa lagar köttfärsås och spaghetti åt mig.. Vad gott det ska bli. Sen blir det att fara till barngympan :) Och i eftermiddag ska jag plugga och tat lugnt!



EL

Har varit ute i skogen idag(igen), plockat svamp :) haha vilken nörd jag har blivit, men detta var någ sista gången för i år. Hade med mig Bilbo i koppen i skogen, och han lyckades smita under ette l-stängsel utan att få en elstöt, men sen när jag skulle försöka få ut honom så fick vi båda en stöt, till slut så hittade ja en sten så att jag kunde HOPPA över staketet och hämta över honom till pappa. Men sen kom jag inte över igen. Haha.. men gick runt sen så lyckades jag faktiskt hoppa över det igen utan stenen =]

Nu sitter jag ny äten, Fick torsk och kantareller och potatis. Är även ny duschad, så skönt!
Ska träffa Susanna & Josephine senare. Och nu blir det vila en stund.

Imorgon är det barngympa + kurs i hallen så det kommer nog bli lite rörigt.. men det ska väll gå ändå.


What a night <3

Hade en FANTASTISK underbar, skön och fin dröm i natt ;)


Godmorgon!
Gillar inte att vakna såhär tidigt, inte just idag, inte just nu. Jag hade velat sova i alla fall 9-10, men antar att det räcker med klockan 08.00 :D ska stiga upp äta fil & banan, mums!



Gonatt

Är himöla trött nu vill jag lova,  :S shit! Kom hem ifrån Susanna för en halvtimme sedan. Vi har kikat på idol, druckigt och ätit gott,  och nu ska jag bums i sängs, ögonen stänger sig snart själva!
Ska träffa henne imorgon igen :)



Men nu är det sängen som gäller, GONATT oc SOV GOTT för det ska jag göra!




FREDAAG, hela veckan!

Äntligen hemma :) eller äntligen och äntligen.. Har haft en underbar dag i skolan med kusin och med mamma & pappa.

Idag har vi haft våran redovisning :D och det gick bra, riktigt bra får jag väll lov att säga! Är super nöjd! Glad att jag hamnat i en sådan bra grupp!  SÅ nu kan man pusta ut i alla fall..  Fick även bra kritik av min lärare och det känns ju alltid extra KUL! =D
Resten av min studiegrupp drog hem idag efter lunch, så då satte jag mig med min kusins studiegrupp och arbetade i stället med uppgifterna som skall vara klar till nästa fredag. Känns skönt!
Drog ner till stan med Linda, och hämtade Anton som körde oss till stan.. Drog några varv på stan, sen hem till Linda.
Sen ringde mamma & pappa och fråga om jag skulle med till Ikea, de inhandlade sig en ny säng, och jag köpte faktiskt ingenting (A) Den som spar den har... får se hur länge jag kan hålla det!

Åt as god mat på teacher också MUMS på den pizzan!!!!! =DDDD


Visserligen köpte jag snyggaskor igår.



Nu har jag precis slängt i mig pasta & köttbullar. NU ska jag plocka ihop lite, sen bege mig till min granne, barndoms vän Susanna! :) Blir mys med Idol!


Tjarå!



1 Oktober 2010

Godmorgon... Gissa, om jag är trött, svaret är ja :( GÄSP!
Låg vaken och vred och vände på mig igår, och känns som om jag kanske precis hann blunda så ringde klockan igen :S  Nej, nu ska jag väl försöka komma upp ur sängen och sen så ska det fixas kläder, smink o nån smörgås om jag orkar äta.

Skönt med fredag i alla fall!


RSS 2.0