Fredag

idag då. Och det har gått två veckor sedan jag tog studenten. Kan knappt tro att det är sant!

På söndag är det alltså dax att få hem hunden, kan knappt vänta längre. Är så himla nyfiken. Sist när jag var där och kollade på den var han ju så himla söt & busig. Ska bli spännande.



Jag vill ha ett jobb NU!

Torsdag

Och jag har fortfarande inget arbete. Vissa kan tycka, vad härligt för dig inte göra något alls. Men det är precis det jag menar, jag gör PRECIS INGET ALLS och det är gör trist sk ni veta. Alla andra jobbar.

Jag får väl försöka njuta av ledigheten bäst jag kan, har iaf sökt arbete lite här och där. Så jag får bara hoppas på att nån där te vill ha mig ; )

Vad ska jag hitta på idag?

hmm, alla mina kompisar jobbar förutom en, och hon är med sin kille!


Trååk!!

Magnus Betner

Kom nyss hem från Mastmagasinet.

Ikväll gästades mastis utav inte mindre än Magnus Betner.
Vi, Jag, Mikaela, Linnea,Robin & Paul var smarta och boka bord. Alla andra fick stå och trängas såg inte nå vidare ut faktiskt.
Men det var inte länge vi fick njuta av de stolarna, innan ljudet pajjade. Är man förvånad? När något kul väl händer i Kristinehamn så går något åt helvete. Ja, det stämmer faktiskt!

Men god mat och i goda vänners sällskap så gjorde det inte så mycket. Förresten har jag aldrig sett så mycket folk på mastis.


ny familjemedlem

kommer att flytta in hos familjen Bergqvist nu på söndag :)

Är den inte för gullig?





chihuahua dvärgpincher!





Måndag

Tiden bara springer i väg.

.....och jag har varit arbetslös i drygt en vecka nu och är redan rastlös. Trodde till en början att det skulle vara riktigt skönt att bara gå hemma, men jag hade fel. Är tröttsamt att bara  göra ingenting. Det enda bra är väl att jag får sova precis hur länge jag vill på morgonen.

Har iaf skrivit in mig på arbetsförmedlingen idag.
Annars är allt helt okej med mej, kunde dock vart lite bättre väder ute.

gott & blandat






empty

Missing u ♥

Du är

underbar & speciell!


för all evighet.

Vissa saker vill man bara ska vara/finnas förevigt! Om man ändå kunde få allt man ville ha.
Eller trycka på en stopp knapp.

I´m yours

Lyssnar på musik, och så kom låten I´m yours - Jazon Mraz. Inte nog för att jag tänker på min klasskompis Crilla utan det var en del av studenten. När den kom på vagnen, körde hela Sp3a allsång med just den låten.

Vill inte att det ska vara över. Allt gick så förbannat fort.

Det är redan tomt, och jag saknar redan skolan. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga, men så är det!



=D

I am happy! ;P

tre fantastiska år med SP3A! TACK SOM FAN!

Som man har längtat efter dessa två dagar, jag pratar förståss om Studenten/Balen.
Och tiden bara springer iväg. Allt gick så fort, men ack så roligt vi har haft. Två helt oförglömmliga dagar!

Studenten
Studenten började med studentfrukost hemma hos vår klassföreståndare Bodil klockan 7.30 där vi ntckså överlämnade en present till henne. Senare framåt klockan 09.15 bar det av mot skolan för fotografering :) sen var det mingel på skolgården och inne i skolans cafeteria. Sen vid klockan 11.00 var det lättare lunch i matsalen :) riktigt trevligt. Och eleverna tackade sina respektive lärare för dessa underbara tre år. Sen var det utdelning av betyg i klassrummet. Sen bar et av mot aulan, där stipendier delades ut flitigt. Ett extra grattis vill jag ge Emely och Christoffer i min klass. GRATTIS! Sen blickade vi ut över skolgården där all nära och kära stod, det var mer folk än jag hade förväntat mig faktiskt.
Sen när vi hade tagit emot alla gratulationer på skolgården bar det av mot vagnen/flaket :) sen åkte vi en stund runt om i stan. Sen vart det hem till, där släkt och vänner var samlade. TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER!
Tror det vart lite mycket dricka också, men tiden hemma gick fort. Sen var det dax att åka ner till skolan igen, där olov stod och väntade.

Sen åkte vi runt hela kvällen, men gjorde även stopp hos Caroline, Mej, Josephine, Patrik och Mikaela :) god mat och dryck hos alla! Sen skulle vi ta oss ut till drevsta för att skåla med alla treor, men väl där ute kom det en regnskur så där blev vi inte långvariga. Så vidare till stadshotellet där vi tillbringade resten av kvällen.



Klassen hemma hos mig!


VAD VORE EN BAL PÅ STDSHOTELLET ? -ALLDELES UNDERBAR!
07.30 ringde klockan. Det var bara att hoppa in i duschen, sen försöka slänga i sig något att äta för att sedan dra vidare till frisören :/ gäsp! Men jag höll mig vaken hos frissan. Frisyren vart bra och sminket lika så. Sen var det bara att åka hem igen, och inte kunde man gå och lägga sig heller när man hade gjort sig så fin. Så det var bara att sitta upp i sängen och halvsova. Fast man igentligen bara ville krypa ner i sängen igen. Sen vid klockan 12.00 var det dag för fotografering :) Så det ska bli spännande att se hur de bilderna blev. Sen vid klockan 16.15 kom josephine och hennes mamma och hämtade upp mig och mamma, vi skulle möta upp klassen vid hembyggdsgården för fotografering. Passade även på att fota mig med min baldejt Christophe =D Alla var verkligen jätte fina, vilken färändring. Alla var så uppklädda att man knappt kände igen vissa. Sen ca klockan 17.10 bar det av mot stadshotellt. Och GUD vad mycket folk det var. Pulsen ökade i samma takt när man såg att folkmassan ökade. Och christophe sa åt mig att vara tyst för att jag babblade på så mycket på grunt utav min nervositet.
Men det gick kanon bra. Känndes kontigt att så många människor kollade just på oss två då :S
 Sen vid klockan 19.30 var det dax för att sätta sog till bord. Och vi åt ,sjöng och  skålade. Riktigt trevligt!
Nog för att klänningen gick sönder, men de löste sig ganska bra ändå.  Balen var underbar, ett extra tack till Christophe :)
Kunde inte ha haft en bättre helg. SYnd bara att den redan är över!

TACK SP3A för de här tre underbara åren. Och tack BODIL DJURBERG för allt du har lärt mig!

Alla vi tjejer <3



     

Student noll8

Imorgon smäller det, kan ni fatta? IMORGON!

Idag har vi vart i skolan på vett och etikett -dag. Där vi fick lär oss att dansa foxtrot och vals, övade med min baldejt, Christophe =D

Sen har jag varit hos Mikaela hela dagen, vi har handlat balonger serpentiner etc.
Sen vid klockan 16.00 kom ljudet från dreamsound, men vi och dem tycke det var bättre att installera det imorgon bitti, och så fick det bli =D  Sen kom OloV med vagnen/ flaket. Så det är pyntat och fint nu =D=D


Och nu har jag precis duschat och rakat benen så nu är jag klar för STUDENT NOLLÅTTA!!




STUDENTEN 2008! SP3A!!!!!!!!

Me


Teater & brännboll

kom nyss hem från brännbollsturneringen :) riktigt roligt! det var bara 1 ifrån klasssen som fattades om jag minns rätt.
vi vann dock bara en match av två :P men det var roligt.



Tidigare, imorse var vi på teater "skäl".
Sen åt jag, Susanna & Mikela lunch på charlies.



3 dagar kvar nu..

Balfrisyr

Min frisör ringde nu nyss och berättade att jag fick tid klockan 9.00 på lördag MORGON!

Klockan 9.00. Hur ska jag lyckas orka upp?
Men ska man vara fin så får man lida pin

Måndag

och nu är vi inne på sista skolveckan. Kan knappt tro att det är sant.

Idag har vi bara planerat champangefrukosten och allt inför studenten/balen. Och det känns verkligen att det är nära nu. Helt offatbart. Overkligt kan man beskriva det. Det är både roligt och tråkigt att vi är så nära slutet nu. Allt har bara sprungit iväg.

Tränade även på studentsången i skola "sjung om studentens lyckliga dag..." och det lät inte så värst mycket. Men jag är övertygad om att det kommer låta 1000 gånger bätttre på fredag.

Kom ganska nyss hem från Mikaela, har typ försökt att sätta i hennes löshår. Men det gick ju inge vidare.
Men nu är tejpen beställd så nu ska hon få det i satt förhoppningsvis redan imorgon. Så jag håller tummarna för dig! :D

Tisdag ska vi på teater och sen spela brännboll, hoppas bara klassen är med på det =D jag är nämligt laddad inför brännbollen, men jag är och förblir väl den enda.

Onsdag blir det karlstad nästan hela dagen ska fixa det sista inför balen/studenten då. Senare på kvällen blir det mastis med klassen. (förhoppningsvis om hela klassen är på)

Torsdag "vett och etikett" dag på skolan även träning av dans ingår. Sen blir det klä vagnen för hela slanten. Vi ska även grilla och så är vår chaufför med och hjälper till. Hyggligt!

Och sen är det FREDAG OCH DEN STORA DAGEN!!! UNDERBART!!!!

Teater

Idag har jag inte haft några vanliga lektioner. Utan bara varit på ettornas teater "värsta musikalen" =D

Efter teatern köpte vi present åt Mikaela som fyller 19 år på lördag. Grattis i förskott!
Så ikväll ska vi till henne på middag & sen vidare till skärgården där Linda Bengtzing spelar.
Cykelns dag äger rum ikväll.


Annnars badade jag första gången igår. Och det var inte så farligt som jag trodde, riktigt skönt =p

Och imorgon är vi lediga, så vi ska mot storfors bjurbäcken eller vad det hette.
En tjej i klassen som driver cafe där nämligen.

Skärgården

Har ganska nyss kommit hem, en rättare sagt för en timme sedan.

Vid halv fem tiden, kom mikaela och teodor och hämtade upp mig, sen vidare till josephine :) sen tog vi en sväng i skärgårgården och sen genom stan. Där Josephine tog ut pengar. Sen kom vi på att vi var hungriga så då åkte vi tillbka till skärgården och tog en pizza på Sjöjungfrun =P en capricciosa med extra vitlök dekade jag och josephine på och lika så gjorde mikaela o tess.
Sen åkte vi och släppte av Josephine och så följde jag med hem till Nilssons där vi hängde mestadels.

Och nu sitter jag och kollar på Dr phill.


10 dagar kvar idag då..

Betygen är satta

Och nu är det otroligt lugnt i skolan, nästan för lugnt.

Idag på vår information & layout lektion var vi fyra stycken, så läraren bjöd på fika i det gröna =D Mysigt. Annars har vi typ lämnat in böcker och pratat betyg.
Har även lämnat in 370 kr för vagnen till studenten och pengar till Bodils (klassföreståndare) present. Och Köpt mig en balbiljett för 500 kr mycket utgifter nu i sköna-maj & juni månad. Sånt man får räkna med.
Men man tar studenten 1 gång. =) =)

Och nyss fick jag ett sms av min klasskompis Crilla det stod följande:

"MVG i projektarbetet givetvis :)"
Gissa mman blir glad när man tror att man knappt får ett G.
När jag ringde Rebecka och berättade blev hon lika glad som jag. Känns otroligt skönt faktiskt! Det som har krånglat så mycket för oss.

Ska till Karlskoga med Mikaela & Josephine en sväng fick jag ett sms om också.

Måndag!

och ny vecka. Sista "normala" skolveckan.

Fick schema över avslutningsveckan.. Då händer det mycket roligt, bränboll, vett och etikett, teater, etc och självklart fest, fest och åter fest.

Tiden bara springer iväg både på ont och gott =D



och vädret vad ska man säga? Det är underbart!!

12 dagar kvar

Studenten kretsar i mitt huvud precis hela tiden =P

image15

I fredags var vi på EGs studentskiva :) GRATTIS!
Det var mycket folk, god mat och dryck. Det tackar vi för! Nu blir man ännu mera sugen på att ta studenten.

Sen drog vi vidare till stan, men där blev jag inte kvar länge. Vart lite dålig tror jag, när drycken började gå ur kroppen. Så jag sanna och emma traskade hemåt och det blev en lyckad men tidig kväll. Inga fel.

Igår var vi hos Linnea och hade klassfest. Trist bara att inte hela klassen kom. Men deras förlust =D
Linnea hade stått i med massa god mat och efterrätt. TACK TACK!
Senare på kvällen fylldes huset med ännu mera gäster, trevigt trevligt.  Sen senare mot h
alv tolv slaget bar det i väg mot stan, statt! Massa folk.

TACK FÖR EN TREVLIG HELG!


RSS 2.0